• Αναζήτηση
 • Vivartia: Ολοκληρώθηκε αναδιάρθρωση δανείων 373 εκατ. ευρώ

  Ο όμιλος Vivartia ενημέρωσε ότι την Τετάρτη 27 Ιουνίου, 2018, υπεγράφησαν οι επιμέρους δανειακές συμβάσεις των εταιριών του. Κατά συνέπεια, υλοποιήθηκε η από 1ης Μαρτίου 2018 Συμφωνία Αναδιάρθρωσης συνολικού ποσού 373 εκατ. ευρώ μεταξύ του ομίλου Vivartia και των τραπεζών Alpha Bank, Eurobank Ergasias , Εθνικής Τράπεζας και Τράπεζας Πειραιώς.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ο όμιλος Vivartia ενημέρωσε ότι την Τετάρτη 27 Ιουνίου, 2018, υπεγράφησαν οι επιμέρους δανειακές συμβάσεις των εταιριών του. Κατά συνέπεια, υλοποιήθηκε η από 1ης Μαρτίου 2018 Συμφωνία Αναδιάρθρωσης συνολικού ποσού 373 εκατ. ευρώ  μεταξύ του ομίλου Vivartia και των τραπεζών Alpha Bank, Eurobank Ergasias , Εθνικής Τράπεζας και Τράπεζας Πειραιώς.
  Οπως αναφέρεται, οι βασικοί όροι της αναδιάρθρωσης είναι ιδιαιτέρως επωφελείς για τον όμιλο, δεδομένου ότι επιτεύχθηκε, μεταξύ άλλων, παράταση της λήξης των δανείων μέχρι τις 20/10/2024, καθώς επίσης και μείωση του κόστους δανεισμού του. Ετσι, επιτυγχάνεται η βελτίωση της χρηματοοικονομικής θέσης του ομίλου, με θετική μεταβολή του δείκτη ρευστότητας και μείωση των χρηματοοικονομικών εξόδων του.
  «Η ολοκλήρωση της Συμφωνίας Αναδιάρθρωσης αποτελεί ορόσημο για τον όμιλο Vivartia, κλείνοντας θετικά και αποτελεσματικά μια μακροχρόνια διαδικασία διαπραγμάτευσης με τις δανείστριες τράπεζες και θέτοντας τις βάσεις για την περαιτέρω μελλοντική αναπτυξιακή πορεία του Ομίλου εντός και εκτός των Ελληνικών Συνόρων», καταλήγει η ανακοίνωση.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk