• Αναζήτηση
 • Τσίπρας: Στο στόχαστρο της λαϊκής οργής στο Λονδίνο

  Στο στόχαστρο της λαϊκής οργής που ξεχειλίζει για τη συμφωνία Τσίπρα – Ζαεφ βρέθηκε ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στο στόχαστρο της λαϊκής οργής που ξεχειλίζει για τη συμφωνία Τσίπρα – Ζαεφ βρέθηκε ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

  Μετά τα αλλεπάλληλα περιστατικά με αποδοκιμασίες σε βάρος κυβερνητικών στελεχών και υπουργών εντός των συνόρων, ήταν… σειρά του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Λονδίνο.

  Ο πρωθυπουργός δέχτηκε φραστική επίθεση από συγκεντρωμένους το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα εναντίον του.

  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, περίπου τέσσερις συγκεντρωμένοι Έλληνες του φώναξαν: «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία δώσε και την Κύπρο», ενώ ένας άλλος του φώναξε: «πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» και πέταξε κέρματα στο δρόμο.

  Η επίθεση ήρθε λίγη ώρα μετά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με έλληνες επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στη βρετανική πρωτεύουσα.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk