• Αναζήτηση
 • It’s All Greek»: Μια νέα πρόταση από τον όμιλο εστίασης της Vivartia

  Ένα νέο ψητοπωλείο άνοιξε τις πόρτες του στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen. Το «It's All Greek» αποτελεί τη νέα πρόταση του oμίλου Εστίασης της Vivartia στο ελληνικό φαγητό, μια νέα εκδοχή του παραδοσιακού ψητοπωλείου με πρωταγωνιστή το κοντοσούβλι.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ένα νέο ψητοπωλείο άνοιξε τις πόρτες του στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen. Το «It’s All Greek» αποτελεί τη νέα πρόταση του oμίλου Εστίασης της Vivartia στο ελληνικό φαγητό, μια νέα εκδοχή του παραδοσιακού ψητοπωλείου με πρωταγωνιστή το κοντοσούβλι.
  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Vivartia, «το αγαπημένο έδεσμα της ελληνικής γευστικής παράδοσης παρουσιάζεται σε 3 εκδοχές, χοιρινό, κοτόπουλο και μοσχαράκι γάλακτος, και σερβίρεται μέσα σε τυλιχτά αλλά και σε μερίδες. Το κάθε κρέας μαρινάρεται σε ένα ειδικό μίγμα αρωματικών μπαχαρικών που έχει σχεδιαστεί ώστε να αναδεικνύει τη γεύση του. Το μενού του «It’s All Greek» συμπληρώνεται από σαλάτες και ορεκτικά, όπως οι τηγανητές πατάτες με φέτα και αυγά, καθώς και από μια επιλογή σπιτικών sauces που συμπληρώνουν το γευστικό αποτέλεσμα».
  Το νέο concept φέρει την υπογραφή του Ομίλου Εστίασης της Vivartia,. Το «It’s All Greek» έχει ήδη παρουσιαστεί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ενώ σύντομα θα βρίσκεται και στο αεροδρόμιο της Κω. Η αναβαθμισμένη παρουσία του «It’s All Greek» στο McArthurGlen αποτελεί το πρώτο βήμα στην ανάπτυξή του εκτός της αγοράς αεροδρομίων, ενώ αναμένεται στη συνέχεια να επεκταθεί και στο εξωτερικό, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.
  Οικονομία