• Αναζήτηση
 • Το σόου στο Ζάππειο

  Ηταν μια φιέστα της πρόκλησης και της προπαγάνδας το σόου που στήθηκε την Παρασκευή στο Ζάππειο από τους συγκυβερνήτες Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο.

  Ηταν μια φιέστα της πρόκλησης και της προπαγάνδας το σόου που στήθηκε την Παρασκευή στο Ζάππειο από τους συγκυβερνήτες Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο. Ο Πρωθυπουργός εισήλθε στο αίθριο του Ζαππείου φορώντας μια γκρενά γραβάτα, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα, περιχαρής για τη συμφωνία στο Eurogroup. Στο τέλος δε της ομιλίας του, με μια θεατρική κίνηση on camera, έβγαλε τη γραβάτα λέγοντας: «Εκπλήρωσα το στοίχημα, φόρεσα τη γραβάτα, όμως τη μάχη ως τώρα την έδινα χωρίς τη γραβάτα», ενθουσιάζοντας τόσο την κυρία Μπαζιάνα όσο και τον Πάνο Καμμένο που τον χειροκροτούσαν όρθιοι.
  Επρόκειτο για ένα απίστευτο πολιτικό σόου που τα είχε όλα: προσκλήσεις βουλευτών και ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, θέσεις αριθμημένες με ονοματεπώνυμο, σφιχταγκαλιασμούς με τον Πάνο Καμμένο, υποσχέσεις για «νέες νίκες» και συνθήματα «δανεισμένα» από τον Ανδρέα Παπανδρέου περί «επιστροφής της Ελλάδας στους Ελληνες» καθώς και λόγια συμπάθειας προς τον απόντα Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γ. Χουλιαράκη που… ξενύχτησαν. Αναφέρθηκε στη Δικαοσύνη προκαλώντας ρίγη συγκινήσεως στον Δ. Παπαγγελόπουλο και δεν παρέλειψε να επιτεθεί στην αντιπολίτευση και στα μη αρεστά σε αυτόν και στον υπουργό Αμυνας ΜΜΕ. Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται με μονοψήφιο ποσοστό πάνω από τα Τέμπη και οι ΑΝΕΛ να εξαερώνονται, ο Πρωθυπουργός όχι μόνον κάλεσε από μικροφώνου τον κ. Καμμένο να προχωρήσουν μαζί «γιατί υπάρχει δουλειά ακόμα στο μέτωπο της διαφθοράς», αλλά επέλεξε να φορέσει μια γραβάτα παρόμοια με αυτή που του χάρισε την περασμένη Κυριακή ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ στις Πρέσπες κατά την υπογραφή της συμφωνίας.
  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk