• Αναζήτηση
 • Κόντρα Φραγκιαδάκη εργαζομένων για την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής

  Να μην πουλήσει την Εθνική Ασφαλιστική καλεί ο σύλλογος των εργαζομένων της επιχείρησης το διευθύνοντα

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Να μην πουλήσει την Εθνική Ασφαλιστική καλεί ο σύλλογος των εργαζομένων της επιχείρησης το διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, απαντώντας σε επιστολή του τελευταίου στο προσωπικό της, με την οποία τους ζητά να μείνουν προσηλωμένοι στους στόχους τους και να βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

  Η επιστολή εστάλη από τον κ. Φραγκιαδάκη τη στιγμή που δημοσιεύματα κάνουν λόγο για εμπλοκή στη διαδικασία πώλησης της εταιρείας στην EXIN.

  Σε αυτήν ο κ. Φραγκιαδάκης υπογραμμίζει ότι «με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας μεριμνά πάντα για την εύρυθμη λειτουργία του Ομίλου μας στο σύνολό του αλλά και ειδικότερα της Εθνικής Ασφαλιστικής».

  Όπως σημειώνει, «προτεραιότητά μας είναι η συνέχιση της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας της Ασφαλιστικής, αποτέλεσμα της δουλειάς και αφοσίωσης των ανθρώπων μας. Η Εθνική Ασφαλιστική υλοποιεί με επιτυχία ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο επιχειρηματικό πλάνο, πράγμα που επιβεβαιώνει τις προοπτικές της».

  Ο κ. Φραγκιαδάκης τονίζει ότι «πιστεύουμε στην δύναμη της Εθνικής Ασφαλιστικής και θα συνεχίσουμε να την αναδεικνύουμε και να τη στηρίζουμε».

  Και ολοκληρώνει την επιστολή του καλώντας τους εργαζομένους «να είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και να βλέπετε το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και αυτό γιατί έχετε με το μέρος σας την ισχύ και την αξιοπιστία της Εθνικής Τράπεζας και της Εθνικής Ασφαλιστικής».

  Σε απάντησή τους στην παραπάνω επιστολή, ο σύλλογος των εργαζομένων της ασφαλιστικής εταιρείας επισημαίνει ότι «τα μεγάλα λόγια είναι εύκολα πάντα, αλλά είναι ουσιαστικά μόνο αν συνοδεύονται και από πράξεις».

  Και προσθέτουν ότι «δυστυχώς, οι επιλογές σας για την πώληση της Εταιρίας, που εξελίσσονται σε φαρσοκωμωδία, έχουν αφήσει ένα μαύρο αποτύπωμα στην εύρυθμη λειτουργία της».

  Ευτυχώς, σημειώνουν, «η υπευθυνότητα των εργαζομένων και το μέγεθος της Εθνικής Ασφαλιστικής, είναι οι παράγοντες που δεν έχουν επιτρέψει να φανεί η δική σας αρνητική συμβολή».

  Καλούν τον κ. Φραγκιαδάκη «να ματαιώσετε άμεσα την πώληση της Εταιρίας μας, η οποία τα τελευταία χρόνια αποδίδει σημαντικά κέρδη στην ΕΤΕ και να συμβάλετε και εσείς μαζί με μας στην αυτόνομη παρουσία της αξιοποιώντας τις τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης που έχει».

  Και προσθέτουν πως «μετά τις επανειλημμένες προσπάθειες να επικοινωνήσουμε μαζί σας, σας καλούμε για άλλη μια φορά να συναντηθούμε και να συνεργαστούμε για το μέλλον της Εταιρίας μας».

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk