• Αναζήτηση
 • Σπυράκη: Να μην μαθαίνουμε για τη διαπραγμάτευση από την πΓΔΜ

  Η Νέα Δημοκρατία θα συμμετάσχει στη συζήτηση για την ονομασία της ΠΓΔΜ εφόσον υπάρχει ενιαία πρόταση από τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη. Ζήτησε ενημέρωση για τις εξελίξεις από την κυβέρνηση και τόνισε: «Δεν γίνεται να μαθαίνουμε από τον Σκοπιανό πρωθυπουργό ότι γίνεται διαπραγμάτευση».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η Νέα Δημοκρατία θα συμμετάσχει στη συζήτηση για την ονομασία της ΠΓΔΜ
  εφόσον υπάρχει ενιαία πρόταση από τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, δήλωσε στον ΣΚΑΙ η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας,
  Μαρία Σπυράκη.

  Επιπλέον ζήτησε ενημέρωση των κομμάτων για το ζήτημα, με συναντήσεις κεκλεισμένων των θυρών όπως γίνεται στα μεγάλα εθνικά θέματα.

  «Δεν γίνεται να μαθαίνουμε από τον Σκοπιανό πρωθυπουργό ότι γίνεται διαπραγμάτευση», τόνισε.

  «Είναι υποχρέωση της κυβέρνησης να ενημερώσει τα κόμματα, όπως έκανε και η κυβέρνηση Καραμανλή, και να μην μαθαίνουμε από την άλλη πλευρά ότι η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη», πρόσθεσε η Μαρία Σπυράκη.

  Σύμφωνα με την ίδια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει αύριο, Τρίτη, στους τομεάρχες του κόμματος, με τη συνάντηση να αποτελεί βαρόμετρο για τις επόμενες κινήσεις του κόμματος σε αυτό το ζήτημα.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk