• Αναζήτηση
 • ΝΔ: Σταθερή προσήλωση στις εθνικές θέσεις για την ονομασία της πΓΔΜ

  Γελοίο επιχείρημα και ψέμματα χαρακτηρίζουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσα ανέφερε την Παρασκευή ο ΣΥΡΙΖΑ ως προς το θέμα της ΠΓΔΜ ότι δηλαδή η ΝΔ σύρθηκε στη γραμμή του Βουκουρεστίου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Γελοίο επιχείρημα και ψέμματα χαρακτηρίζουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσα ανέφερε την Παρασκευή ο ΣΥΡΙΖΑ ως προς το θέμα της ΠΓΔΜ ότι δηλαδή η ΝΔ σύρθηκε στη γραμμή του Βουκουρεστίου.

  Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πηγές της Πειραιώς «σε μία ακόμη απέλπιδα προσπάθεια να μεταθέσει τις ευθύνες της για την απουσία ενιαίας κυβερνητικής θέσης ως προς το θέμα της πΓΔΜ, ο ΣΥΡΙΖΑ διαδίδει σήμερα νέα ψέμματα, σύμφωνα με τα οποία η Νέα Δημοκρατία τάχα «σύρθηκε στη γραμμή του Βουκουρεστίου».

  Και συνεχίζουν: «Πρόκειται φυσικά για ένα ακόμη γελοίο επιχείρημα της Κυβέρνησης από αυτά που διακινεί σε καθημερινή βάση, καθώς η Νέα Δημοκρατία ουδέποτε άφησε οποιαδήποτε αμφιβολία σε σχέση με τη θέση που η ίδια, άλλωστε, επέβαλε με την διαπραγμάτευση του Βουκουρεστίου και την οποία σήμερα έχει ως βάση διαπραγμάτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ και από χθες – απ’ ό,τι καταλάβαμε – και ο πολιτικός ακροβάτης κ. Πάνος Καμμένος».

  Μάλιστα, από την Πειραιώς τονίζεται πως επειδή σε αυτήν την Κυβέρνηση η λέξη συνέπεια παραμένει άγνωστη, παραθέτουν ενδεικτικά δύο αποσπάσματα από δημόσιες ομιλίες που έκανε ο Προέδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όχι προσφάτως, αλλά σε ανύποπτο χρόνο (Απρίλιος του 2016 και Ιούλιος του 2017), όταν δηλαδή πρωτοφάνηκε η κυβερνητική διχοστασία.

  Τα αποσπάσματα καταδεικνύουν, λένε, από μόνα τους την σταθερή προσήλωση της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές θέσεις, όπως αυτές διατυπώθηκαν στο Βουκουρέστι, και κυρίως ποιος, εντέλει, αντιμετωπίζει με εντελώς ανεύθυνο τρόπο ακόμη και τα εθνικά θέματα.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk