• Αναζήτηση
 • Κομισιόν: Στρατηγική η συνεργασία ΕΕ – Τουρκίας

  Τη «στρατηγική» συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία τόνισε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τη «στρατηγική» συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία τόνισε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μίνα Αντρέεβα κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στο Παρίσι την Παρασκευή προκειμένου να συναντηθεί με το Γάλλο ομόλογό του, τον Εμανουέλ Μακρόν.

  «Εργαζόμαστε με το στρατηγικό μας εταίρο την Τουρκία σε πολλούς τομείς, όπως είναι η ασφάλεια και η μετανάστευση. Εμείς συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε το δικό μας κομμάτι της ευρωτουρκικής συμφωνίας, το ίδιο κάνει και η Τουρκία και έτσι θα θέλαμε να συνεχιστεί», σημείωσε η Μ. Αντρέεβα κατά την ενημέρωση του Τύπου στις Βρυξέλλες. Επιπλέον ανέφερε ότι, «όταν υπάρχει ανάγκη», η Επιτροπή υπενθυμίζει στην Τουρκία τη σημασία του σεβασμού των ευρωπαϊκών αρχών, ενώ ο πρόεδρος Γιούνκερ εξέφρασε πρόσφατα την ανησυχία του ότι η Τουρκία απομακρύνεται από την ΕΕ αντί να έρχεται πιο κοντά της, όπως είναι το επιθυμητό.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk