• Αναζήτηση
 • Γεωργιάδης: Βόλες κατά Τσίπρα – Καμμένου για την πΓΔΜ

  Νέες βολές εναντίον της κυβέρνησης αλλά και του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου με αφορμή τις διεργασίες για το όνομα της ΠΓΔΜ εκτόξευσε το πρωί της Τετάρτης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Νέες βολές εναντίον της κυβέρνησης αλλά και του υπουργού Άμυνας Πάνου
  Καμμένου με αφορμή τις διεργασίες για το όνομα της πΓΔΜ, εκτόξευσε το πρωί της
  Τετάρτης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

  «Η ΝΔ δεν πρέπει να παίξει το ρολό του χρήσιμου ηλιθίου και να εμπλακεί στο Σκοπιανό. Αυτό είναι θέμα του κ. Τσίπρα… Όταν καταλήξουν στην κυβέρνηση σε κοινή θέση και τη φέρουν στη βουλή ως πλειοψηφία, τότε εμείς θα τοποθετηθούμε» δήλωσε στον ΣΚΑΪ .

  Πρόσθεσε μάλιστα ότι το θέμα της ονομασίας είναι ζήτημα της κυβέρνησης και η αντιπολίτευση δεν πρέπει να μπλέκεται στα πόδια της. «Τον Ιούνιο έχουμε Σύνοδο του ΝΑΤΟ, θα θέσει το θέμα ο Τραμπ, και θα πρέπει να δει ο κ. Τσίπρας πώς θα ξεφύγει…».

  Για την ενδοκυβερνητική κόντρα με αφορμή την ονοματολογία στο Σκοπιανό, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως Τσίπρας και Καμμένος δεν έχουν καμία διαφωνία . «Ο κ. Καμμένος θα ψηφίσει ακόμη και το όνομα ‘’Δημοκρατία της Μακεδονίας’’ αρκεί να κρατήσει την καρέκλα του» σημείωσε χαρακτηριστικά.

  Επίθεση και για το θέμα των Τούρκων αξιωματικών

  Αναφερόμενος στην υπόθεση με το άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό, σχολίασε ότι «οι Συριζαίοι και οι Καμμένοι ως αντιπολίτευση έλεγαν προδότη τον Πάγκαλο για τον Οτσάλαν, και τώρα τρέχουν σαν παιδάκια να κάνουν αίτηση ακύρωσης 50 λεπτά αργότερα από την έκδοση της ανακοίνωσης του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών».
  Στη συνέχεια αναρωτήθηκε αν «
  ακούσατε τον Τσίπρα να λέει ότι ‘’δεν υποσχέθηκα στον Ερντογάν να επιστρέψω τους Τούρκους αξιωματικούς;΄΄ Δεν το ακούσαμε . Αν ήταν στο χέρι του κ Τσίπρα θα τους είχε δώσει ήδη» είπε.

  Μέτρα για το χρέος και εκλογές

  «Κεντρικός στόχος του κ Τσίπρα είναι να φθάσει μέχρι τον Αύγουστο, όπως μπορεί, κι από εκεί και πέρα, παίρνοντας τα μέτρα για το χρέος που είχαμε επιτύχει εμείς, να βάλει μια γραβάτα και μέσα σε ένα ωραία σκηνοθετημένο σκηνικό να πει πάμε σε εκλογές» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

  «Όταν θα έχουμε υποχρεωτικά, με ψηφισμένο από την κυβέρνηση νόμο, την προέγκριση όλων των αποφάσεων του υπουργού Οικονομικών είναι αστείο να μιλάμε για έξοδο από τα μνημόνια» είπε ο κ. Γεωργιάδης Το μόνο που θα αλλάξει, είπε, είναι ότι θα δανειζόμαστε από τις αγορές οι οποίες είναι πιο αυστηρές από τους δανειστές. «Αν ο κ. Τσίπρας αρχίζει και μοιράζει τα δεκαετή ομόλογα από το 3% θα πάνε στο 6% και πολύ παραπάνω» εκτίμησε ο κ. Γεωργιάδης.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk