• Αναζήτηση
 • Σπυράκη: Τυχοδιωκτική η συμπεριφορά της Κυβέρνησης

  Για τυχοδιωκτική συμπφεριφορά κατηγορεί την κυβέρνηση η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Για τυχοδιωκτική συμπφεριφορά κατηγορεί την κυβέρνηση η  εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, αναφορικά με την υπόθεση έκδοσης ή μη των οκτώ τούρκων αξιωματικών σημειώνοντας ότι σε μία πολύ ευαίσθητη υπόθεση, παραβλέπει ότι η Ελλάδα είναι κράτος Δικαίου και μέλος της ΕΕ.

  «Η Κυβέρνηση, εδώ και εβδομάδες, δεν διαψεύδει τους ισχυρισμούς του κ. Ερντογάν, ότι ο κ.Τσίπρας υποσχέθηκε να δρομολογήσει την έκδοση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών», αναφέρει χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, και σημειώνει ότι: «οι οκτώ αξιωματικοί που κατέφυγαν στην Ελλάδα δεν μπορούν να εκδοθούν στην Τουρκία υπό τις παρούσες συνθήκες. Το αποφάσισε αμετάκλητα ο Άρειος Πάγος».
   
  «Η διαδικασία για την παροχή ασύλου στους αξιωματικούς δεν έχει τελεσιδικήσει, αλλά η Κυβέρνηση δίνει δείγμα γραφής των διαθέσεών της. Η Κυβέρνηση συμπεριφέρεται τυχοδιωκτικά σε μια πολύ  ευαίσθητη υπόθεση, παραβλέποντας ότι η Ελλάδα είναι κράτος Δικαίου και μέλος της Ε.Ε.», καταλήγει η κα Σπυράκη. 

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk