• Αναζήτηση
 • Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε το Ρουβίκωνα ο Λεβέντης

  Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον Ρουβίκωνα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, επιρρίπτοντας ευθύνες για το γεγονός ότι δεν έχουν συλληφθεί τα μέλη του ακόμη και στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον Ρουβίκωνα ο πρόεδρος της Ένωσης
  Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, επιρρίπτοντας ευθύνες για το γεγονός ότι δεν
  έχουν συλληφθεί τα μέλη του ακόμη και στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

  «Μέλη του Ρουβίκωνα είχαν συλληφθεί αλλά με εντολή Βούτση αφέθηκαν ελεύθεροι. Υπάρχει μία ανοχή και υποδαύλιση από πλευράς κυβέρνησης. Λειτουργούν σαν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει τις βρωμοδουλειές», τόνισε ο κ. Λεβέντης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

  Υπογράμμισε μάλιστα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή παίρνει και «ψήφους κάποιων τρελών» όπως είπε, «τους αφήνει να εκτρέπονται για να λένε και σε αυτούς ότι σας ανεχόμαστε». Όποιος κάνει βίαιες πράξεις, πρόσθεσε, δεν πρέπει να έχει ασυλία. Τόνισε μάλιστα ότι υπάρχει εντολή κάλυψης και από τον πρωθυπουργό.

  Υποστήριξε ακόμη έτι το 2018 θα είναι έτος εκλογών. Όπως είπε ο κ. Λεβέντης, δεν έγιναν εκλογές το 2017 «επειδή ο Τσίπρας είναι γαντζωμένος στην εξουσία και επειδή οι μισοί βουλευτές γνώριζαν ότι δεν θα ξαναμπούν στη Βουλή σε περίπτωση εκλογών.»

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk