• Αναζήτηση
 • Μαθητές είπαν τα κάλαντα της Χίου στον Τσίπρα

  Τα κάλαντα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είπαν πρώτοι οι μαθητές του 1ου γυμνασίου Παπάγου. Η μαθητική χορωδία, ξεκίνησε ψάλλοντας τα παραδοσιακά κάλαντα της Χίου, που εντυπωσίασαν τον πρωθυπουργό.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τα κάλαντα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είπαν πρώτοι, στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου, οι μαθητές του 1ου γυμνασίου Παπάγου. Η μαθητική χορωδία, ξεκίνησε ψάλλοντας τα παραδοσιακά κάλαντα της Χίου, που εντυπωσίασαν τον πρωθυπουργό.

  «Είναι πολύ ωραία δεν τα είχα ξανακούσει. Είστε καταπληκτικοί», είπε ο κ. Τσίπρας και ζήτησε από τα παιδιά του 1ου γυμνασίου να πουν και τα άλλα κάλαντα τα «παραδοσιακά».

  Οι μαθητές αν και δεν ήταν προετοιμασμένοι, έψαλαν το «Καλήν εσπέραν άρχοντες», και ο πρωθυπουργός τους είπε «και χωρίς πρόγραμμα είστε καταπληκτικοί. Μπράβο».

  Ο κ. Τσίπρας αστειεύτηκε με τους μαθητές, και ρώτησε έναν από αυτούς που ήταν ψηλός «εάν παίζει μπάσκετ».

  Στη συνέχεια είπαν τα κάλαντα στον πρωθυπουργό, το συγκρότημα της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας με τον γνωστό τραγουδιστή ηπειρώτικων παραδοσιακών τραγουδιών Σάββα Σιάτρα, ενώ μετά τον πρώτο χορό ο πρωθυπουργός, ζήτησε από τα παιδιά που συμμετείχαν στο συγκρότημα να χορέψουν μόνα τους.

  Ο πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε με όλους τους καλεσμένους ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» και μοίρασε δώρα.

  Στους μαθητές του 1ου γυμνασίου Παπάγου μοίρασε αντίτυπα του βιβλίου της Πηνελόπης Δέλτα, «Παραμύθι χωρίς όνομα» και στα μέλη του συγκροτήματος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας, ένα παζλ με θέμα τον Άγιο Βασίλη και ένα γούρι.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση On the beach… Οι μαυροφορεμένες γυναίκες μου έριξαν ένα μάλλον αδιάφορο βλέμμα. Σκέφθηκα ότι το «θέαμα» μιας ξένης με τα ασημένια slingbacks... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk