• Αναζήτηση
 • ΚΚΕ: Ο Τσίπρας πήγε στη Δ. Αττική ως «πλασιέ» επενδυτικών σχεδίων

  Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το ΚΚΕ με αφορμή τις υποσχέσεις για αντιπλημμυρική προστασία και ανακούφιση των πληγέντων στη Δυτική Αττική, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στην ουσία πήγε στη Δυτική Αττική ως ΄΄πλασιέ΄΄ των επενδυτικών σχεδίων για την περιοχή, με στόχο τη μετατροπή της σε διαμετακομιστικό κέντρο».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το ΚΚΕ με αφορμή
  τις υποσχέσεις για αντιπλημμυρική προστασία και ανακούφιση των πληγέντων
  στη Δυτική Αττική, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στην ουσία πήγε στη
  Δυτική Αττική ως ΄΄πλασιέ΄΄ των επενδυτικών σχεδίων για την περιοχή, με
  στόχο τη μετατροπή της σε διαμετακομιστικό κέντρο».

  Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «ο κ. Τσίπρας, σε μια προστατευμένη απ΄ την αστυνομία κυβερνητική φιέστα και με στημένο ακροατήριο, προσπάθησε να “πουλήσει” στο λαό της Δυτ. Αττικής γενικόλογες υποσχέσεις για αντιπλημμυρική προστασία κι ανακούφιση, ενώ στην πραγματικότητα υπερασπίστηκε τον ίδιο άναρχο, καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης που υπηρέτησαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις και που οδήγησε στην καταστροφή και το θάνατο».
   
  Στην ίδια ανακοίνωσή επισημαίνεται ότι «αφού πρώτα οι κυβερνώντες προσπάθησαν να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους επικαλούμενοι την “κλιματική αλλαγή” και τα “έργα των ανθρώπων”, όπως έλεγε ο αμίμητος τίτλος της “Αυγής”, τώρα δήθεν ανακάλυψαν τον ταξικό χαρακτήρα των καταστροφών, με στόχο να κοροϊδέψουν πάλι για τις προθέσεις τους».

  Ακόμη και οι εξαγγελίες για έργα υποδομής, προσθέτει το ΚΚΕ, αφορούσαν -ως επί το πλείστον- έργα για το κεφάλαιο κι όχι για τις λαϊκές ανάγκες. «Άλλωστε, η απάτη φαίνεται και απ΄ το γεγονός ότι, ούτε στον κρατικό προϋπολογισμό ούτε στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής υπάρχουν εκείνα τα κονδύλια που -υποτίθεται- προορίζονται για τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk