• Αναζήτηση
 • «Αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο» κατήγγειλε ο Νίκος Βούτσης

  Σφοδρή επίθεση στην αντιπολίτευσή εξαπέλυσε απο το βήμα της Βουλής κατά την διάρκεια της συζήτησης του προυπολογισμού ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «έχει επιστρατευθεί ένα αντι -συριζα πολιτικό μέτωπο» κατηγορώντας τη ΝΔ για καταστροφολογία και προπαγάνδα όπου «οι εμπνευστές του θα διαψευστούν».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σφοδρή επίθεση στην αντιπολίτευσή εξαπέλυσε απο το βήμα της Βουλής κατά
  την διάρκεια της συζήτησης του προυπολογισμού ο πρόεδρος της Βουλής
  Νίκος Βούτσης τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «έχει επιστρατευθεί ένα αντι
  -συριζα πολιτικό μέτωπο» κατηγορώντας τη ΝΔ για καταστροφολογία και
  προπαγάνδα όπου «οι εμπνευστές του θα διαψευστούν».

  «Οι επισπεύδοντες των εκλογών είναι αυτοί που είχαν μάθει επι χρόνια να φοροδιαφεύγουν και να στέλνουν τα μαύρα χρήματα τους σε υπεράκτιες εταιρείες του εξωτερικού» συμπλήρωσε.

  Επίσης εξαπέλυσε βέλη και προς την ηγεσία της ΔΗΣΥ που όπως είπε έχει συνταχθεί με το αίτημα της ΝΔ για πρόωρες εκλογές κι εξυπηρετεί το σύνθημα «να φύγει τώρα η κυβέρνηση».

  Ο ίδιος ανέφερε πολιτικές κι αντίμετρα που έχει αναλάβει αυτή η κυβέρνηση, όπως είναι ο εξωδικαστικός συμβιβασμός, το ΕΦΚΑ, η αποροφητικότητα του ΕΣΠΑ, οι οδικοί άξονες, η τακτοποίηση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου και η αντιμετώπιση του προσφυγικού που όπως ισχυρίστηκε ο Ν. Βούτσης τα κόμματα της αντιπολίτευσης διαστρευλώνοντας την αλήθεια επιμένουν σε σενάρια καταστροφολογίας.

  «Το αφήγημα της προπαγάνδας πως είμαστε όλοι ίδιοι είναι ίδιο με το όλοι μαζί τα φάγαμε» ανέφερε ο Ν. Βούτσης.

  Επίσης αναφέρθηκε στη επίμαχη τροπολογία για τις απεργίες που έφερε νύχτα η κυβέρνηση και υπο το βάρος των αντιδράσεων απέσυρε για την επανακαταθέσει δήλωσε πως «η τροπολογία για τις απεργίες δεν αφορά κατάργηση του απεργιακού δικαιώματος» τονίζοντας πως δεν είναι θετικό μέτρο αλλα περιέχεται στα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της γ αξιολόγησης.

  Αναφέρθηκε και στο διεθνές σκηνικό που αλλάζει όπως είπε άλλα «όλοι θα πρέπει να προβληματιστούμε απο την ευρύτερη διεθνή κατάσταση και την πορεία της παγκοσμιοποίησης, την θέση του Ευρωκοινοβουλίου για τις υπεράκτιες εταιρείες» με την επισήμανση πως κάθε κόμμα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα τη θέση θα πάρει για αυτό το ζήτημα.

  Πολιτική