• Αναζήτηση
 • ΝΔ: Ακόμα πιο εκτεθειμένος σήμερα ο Καμμένος

  Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι περισσότερο εκτεθειμένος μετά την απόφαση της επιτροπής Εξοπλισμών για ακύρωση της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Πυρά» εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, η οποία σημειώνει σε ανακοίνωσή της πως «μετά τη σημερινή απόφαση της επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής ο κ. Πάνος Καμμένος είναι ακόμη πιο εκτεθειμένος».

  Όπως σημειώνει η Πειραιώς, «για πρώτη φορά η επιτροπή Εξοπλισμών ακυρώνει μια γνωμοδότησή της αναγνωρίζοντας έτσι την ύπαρξη σκανδάλου στην υπόθεση πώλησης όπλων μέσω του μεσάζοντα – λαθρέμπορου Β. Παπαδόπουλου στη Σαουδική Αραβία».

  «Βαρύτατα εκτεθειμένος είναι και ο κ. Τσίπρας που εξακολουθεί να καλύπτει τον συναρχηγό του, ο οποίος έφτασε στο σημείο να υποβάλλει ακόμη και πλαστά έγγραφα στην βουλή σε μια απεγνωσμένη προσπάθειά του να συγκαλύψει τη σκοτεινή υπόθεση στην οποία πρωταγωνιστεί» συμπληρώνει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία προσθέτει πως δεν θα νομιμοποιήσει τη διαδικασία συγκάλυψης και θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα που θέλει δεν θέλει η κυβέρνηση θα απαντηθούν.

  «Πόσο μάλλον όταν ακόμη και η κυβερνητική πλειοψηφία εισηγούμενη την ακύρωση της συμφωνίας, αναγνωρίζει πλέον και τυπικά ότι η Ελλάδα έχασε 66 εκ. ευρώ εξαιτίας της επιμονής του υπουργού Άμυνας κ. Καμμένου να χρησιμοποιήσει ως μεσάζοντα τον κ. Παπαδόπουλο» καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk