• Αναζήτηση
 • Στην Αθήνα ο τούρκος αντιπρόεδρος ενόψει Ερντογάν

  Στην Αθήνα θα βρεθεί απόψε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου, προκειμένου να προετοιμάσει την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν.

  Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα, Πέμπτη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας Χακάν Τσαβούσογλου στο πλαίσιο και της προετοιμασίας της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, η οποία αποφασίστηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Νίκου Κοτζιά στην Άγκυρα.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσαβούσογλου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου. Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, που θα βρεθεί στην Αθήνα σε επίσκεψη εργασίας, σχεδιάζει να επισκεφθεί και τη Θράκη, όπου λογικά θα έχει επαφές με την ηγεσία της μουσουλμανικής μειονότητας. Δεν ήταν πάντως σαφές αν η μετάβαση του κ. Τσαβούσογλου στη Θράκη θα γίνει ιδιωτικώς ή όχι.

  Η ελληνική κυβέρνηση έχει δηλώσει, δια στόματος Νίκου Κοτζιά, ότι η επίσκεψη του προέδρου Ερντογάν στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί περί τα τέλη Νοεμβρίου ή στις αρχές Δεκεμβρίου.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk