1 κ.γ. λευκό ξίδι μπαλσάμικο


1 κ.γ. λευκό ξίδι μπαλσάμικο


3 ώριμα νεκταρίνια, σε κομμάτια


3 ντομάτες, σε ροδέλες



1/2 φλ. φύλλα βασιλικού, χονδροκομμένα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε το μπαλσάμικο με το λάδι. Σε μια πιατέλα αραδιάζουμε τα νεκταρίνια και τις ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ. Γαρνίρουμε με τον βασιλικό και σερβίρουμε. Προαιρετικά προσθέτουμε φέτα ή κατσικίσιο τυρί σε κομμάτια.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016.