ΤΑΙΠΕΔ: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση δυο ακινήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταβίβασης από το ΤΑΙΠΕΔ στον δήμο Χαλανδρίου του ακινήτου «ΧΕΥ 9» έκτασης 6.458τμ, στην έξοδο 13 της Αττικής Οδού, όπως επίσης και η μακροχρόνια μίσθωση για 50 έτη του ακινήτου «ΧΕΥ 8» έκτασης 4.196τμ, στην έξοδο 12 της Αττικής Οδού.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταβίβασης του ακινήτου ΧΕΥ 9 έκτασης 6.458 τμ στην έξοδο 13 της Αττικής Οδού όπως επίσης και η μακροχρόνια μίσθωση για 50 έτη του ακινήτου ΧΕΥ 8 έκτασης 4.196 τμ στην έξοδο 12 της Αττικής Οδού στο Δήμο Χαλανδρίου.

Ο Δήμος Χαλανδρίου είχε πλειοδοτήσει και για τα δυο ακίνητα στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού (e-Auction), προσφέροντας το ποσό των 640.000 ευρώ για το πρώτο ακίνητο, ενώ το μίσθωμα για το δεύτερο ακίνητο ανέρχεται στις 28.530,34 ευρώ ανά έτος.

Στο πρώτο ακίνητο θα κατασκευαστούν εγκαταστάσεις διαχείρισης, ανακύκλωσης και μεταφόρτωσης απορριμμάτων όπως και κτίρια για τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου και στο δεύτερο ακίνητο θα υλοποιηθούν χρήσεις πρασίνου και αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως προβλέπεται σε σχετικές υπουργικές αποφάσεις.

Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk