Στην παράταση ποντάρουν οι φορολογούμενοι και δεν κάνουν δηλώσεις

Για την τελευταία στιγμή αφήνουν την υποβολή των δηλώσεών τους οι φορολογούμενοι ποντάροντας για ακόμη μια χρονιά σε παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας. Μέχρι στιγμής, κι ενώ η προθεσμία που έχει δοθεί εκπνέει στις 30 Ιουνίου, έχουν υποβληθεί 2.588.596 φορολογικές δηλώσεις, δηλαδή 300.000 λιγότερες σε σχέση με πέρσι την ίδια περίοδο.

Για την τελευταία στιγμή αφήνουν την υποβολή των δηλώσεών τους οι φορολογούμενοι ποντάροντας για ακόμη μια χρονιά σε παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας.

Μέχρι στιγμής κι ενώ η προθεσμία που έχει δοθεί εκπνέει στις 30 Ιουνίου έχουν υποβληθεί 2.588.596 φορολογικές δηλώσεις, δηλαδή 300.000 λιγότερες σε σχέση με πέρσι την ίδια περίοδο.

Είναι, ωστόσο, πολύ πιθανό το οικονομικό επιτελείο να παρατείνει την καταληκτική ημερομηνία όπως έπραξε πέρσι, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια.

Πληροφορίες της Καθημερινής αναφέρουν ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί περίπου στις 20 Ιουλίου, με την πρώτη δόση να καταβάλλεται στα τέλη Ιουλίου.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk