Συνεργασία Σχολής Ευελπίδων με δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Άνοιγμα στην τοπική κοινωνία και συνεργασία με τον δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης σε όλα τα επίπεδα, ξεκινά η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (στη Βάρη), μετά τη συμφωνία του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και του νέου διοικητή, υποστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση

Άνοιγμα στην τοπική κοινωνία και συνεργασία με τον δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης σε όλα τα επίπεδα, ξεκινά η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (στη Βάρη), μετά τη συμφωνία του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και του νέου διοικητή, υποστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση.

Στη συνάντηση γνωριμίας τους, ο υποστράτηγος εξέφρασε την επιθυμία να ξεκινήσει συνεργασία με τον δήμο σε όλα τα επίπεδα και να ξεκινήσουν κοινές δράσεις αθλητικού, πολιτιστικού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα.

Επίσης, ενημέρωσε τον δήμαρχο πως θέλει να ανοίξει τη σχολή στην τοπική κοινωνία, προτείνοντας μάλιστα άμεσα να διοργανωθούν επισκέψεις των μαθητών των σχολείων της πόλης στις εγκαταστάσεις της ΣΣΕ.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος συμφώνησε απόλυτα και ευχαρίστησε τον υποστράτηγο για τη διάθεση του κολυμβητηρίου της σχολής προς χρήση των αθλητών της πόλης και χαιρέτησε το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στις σχέσεις των δύο φορέων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk