Πρωτιά Υφαντή και πάλι στις εκλογές του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής

Με σημαντικά αυξημένο το ποσοστό σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Οδοντίατρων Αττικής με επικεφαλής τον μέχρι σήμερα πρόεδρο Αθανάσιο Υφαντή, πέτυχε μια ξεκάθαρη νίκη  στις αρχαιρεσίες του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής  για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Με σημαντικά αυξημένο το ποσοστό σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Οδοντίατρων Αττικής με επικεφαλής τον μέχρι σήμερα πρόεδρο Αθανάσιο Υφαντή, πέτυχε μια ξεκάθαρη νίκη στις αρχαιρεσίες του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Οδοντίατρων Αττικής έλαβε για το Διοικητικό Συμβούλιο ποσοστό 56% και 7 έδρες.

Οι υπόλοιπες παρατάξεις έλαβαν:

 • Νέα Κίνηση Οδοντιάτρων
  13,18%, έδρες 2
 • Πρωτοβουλία Επαγγελματιών Οδοντιάτρων Αττικής
  10,86%, έδρες 1
 • Ανεξάρτηση Οδοντιατρική Φωνή
  6,29%, έδρες 1
 • Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οδοντιάτρων Αττικής
  5,54%, έδρες 1
 • Προγραμματική Εναλλακτική Παρέμβαση Οδοντιάτρων
  5,09%, έδρες 1
 • Αντιστεκόμαστε
  3,22%, έδρες 0

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΑΚΟΑ Αθανάσιος Υφαντής τόνισε «Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους Συναδέλφους, ότι ο Σύλλογός μας και εγώ προσωπικά, όπως ανελλιπώς πράττω ως πρόεδρος από το 2009, θα συνεχίσουμε ανανεωμένοι την προσπάθεια μας για την υπεράσπιση και την αναβάθμιση του ρόλου του οδοντιάτρου και την περαιτέρω ανάδειξη της Οδοντιατρικής Επιστήμης. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος, αλλά έχουμε αποδείξει ότι εργαζόμενοι μεθοδικά και διεκδικητικά, πετυχαίνουμε σημαντικές νίκες για τον κλάδο μας.. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και ιδιαίτερα αυτούς που τίμησαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό μας και μας έδωσαν την απόλυτη αυτοδυναμία».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk