Κριός
21/03-19/04


Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τοµέα του ωροσκοπίου σας που κυβερνά θέµατα γάµου, σχέσεων και συνεργασιών. Μέσα στις επόµενες δύο εβδοµάδες, γιατί τόσο περίπου κρατάει η επιρροή της, θα µπορέσετε µε ασφάλεια να τα ξεκαθαρίσετε, να δηµιουργήσετε νέα δεδοµένα επάνω στα οποία θα στηριχτούν στο εξής οι σχέσεις σας και θα προσελκύσετε περισσότερους υποστηρικτές και άτοµα διατεθειµένα να σταθούν δίπλα σας µε κάθε τρόπο. Σηµαντική είναι και η θέση του Δία απέναντί σας που θα φέρει περισσότερες κοινωνικές επαφές και συνεργασίες.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κάνετε µια ενδιαφέρουσα γνωριµία.
Ταύρος
20/04-20/05


Μια εβδοµάδα µε αρκετή και ίσως απρόσµενη δουλειά ξεκινά, και µε τη Νέα Σελήνη υποχρεώνεστε να αναλάβετε ένα νέο επαγγελµατικό σχέδιο το οποίο πιθανώς δεν έχετε επιχειρήσει ξανά. Επιπλέον, καλείστε να προωθήσετε ό,τι έχει σχέση µε το θέµα «δουλειά» εν γένει. Ακόµη, µε τον Δία στον τοµέα της υγείας, µπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο µε τη φυσική σας κατάσταση, να προγραµµατίσετε ένα τσεκάπ, να υιοθετήσετε µια πιο υγιεινή διατροφή ή να ακολουθήσετε έναν φίλο ή τον σύντροφό σας στο γυµναστήριο. Δραστηριοποιηθείτε λοιπόν!
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να πάρετε επαγγελµατικές πρωτοβουλίες.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Ενα ολοκαίνουργιο φεγγάρι στον τοµέα του έρωτα, των φλερτ και της ίδιας της χαράς της ζωής, καθώς και µε τον πλανήτη Δία στον ίδιο τοµέα, οι ηµέρες αυτής της εβδοµάδας δεν µοιάζουν καθόλου µε το δύσκολο, άχρωµο ή και σκοτεινό ξεκίνηµα του φθινοπώρου. Η συναισθηµατική και η οικονοµική σας κατάσταση αρχίζει να δείχνει σηµάδια βελτίωσης που πληθαίνουν µέρα µε την ηµέρα. Ωστόσο, για αυτή την αλλαγή σελίδας στη ζωή σας ευθύνονται κατά κύριο λόγο η αυτοπεποίθηση µαζί µε την αισιοδοξία σας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αναθερµάνετε µια σχέση.
Καρκίνος
22/06-22/07


Βιώσατε αρκετή ένταση και µεγάλη κούραση σε ψυχολογικό επίπεδο και σε καθηµερινή βάση. Αυτή την εβδοµάδα, πάντως, µε τη Νέα Σελήνη, µολονότι ακόµη οι εντάσεις δεν έχουν καταλαγιάσει πλήρως, µπορείτε να πετύχετε κάτι καλύτερο, ειδικά στον τοµέα του σπιτιού (και ως ακίνητο αλλά και σε σχέση µε την οικογένειά σας). Ετσι, αν ψάχνετε, µπορείτε τώρα να βρείτε έναν χώρο για να µετακοµίσετε, να επιδιορθώσετε κάτι ή να ανανεώσετε το σπίτι σας. Γενικά, ευνοούνται όλες οι «οικιακές» δραστηριότητες.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να τακτοποιήσετε εκκρεµότητες.
Λέων
23/07-22/08


Τα πράγµατα, αργά αλλά σταθερά, βελτιώνονται και φτάνοντας στον Οκτώβριο πρέπει να αισθάνεστε ήδη πολύ πιο αισιόδοξοι για την πορεία των θεµάτων που σας απασχολούν. Η Νέα Σελήνη, πάντως, σας ανοίγει τον δρόµο για κοντινά ταξιδάκια, σας ανοίγει την όρεξη για συζητήσεις και περισσότερη επικοινωνία και είναι πιθανό να θελήσετε αυτή την εποχή να κάνετε και µια σηµαντική αγορά (σπίτι, αυτοκίνητο, κατάστηµα). Ακόµη, αυξάνεται η επιθυµία σας να µάθετε καινούργια πράγµατα που θα µπορούσαν να σας δώσουν πόντους και στα επαγγελµατικά.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ταξιδέψετε για δουλειά.
Παρθένος
23/08-22/09


Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ωροσκόπιο µιλάει ξεκάθαρα για τα οικονοµικά σας και υπόσχεται καλύτερες ηµέρες, είτε ύστερα από κάποια αύξηση, που ίσως είχε συζητηθεί νωρίτερα αλλά τώρα την παίρνετε, είτε επειδή βρήκατε µια έξτρα δουλειά που θα προσθέσει στον µηνιαίο προϋπολογισµό σας ένα ακόµη έσοδο. Το πιο σηµαντικό µε το καινούργιο φεγγάρι και τον Δία στον Ζυγό από αυτή την εβδοµάδα είναι ότι βελτιώνεται η αυτοπεποίθησή σας και νιώθετε καλύτερα µε τον εαυτό σας. Γι’ αυτό, άλλωστε, αισθάνονται και όλοι πολύ καλύτερα µαζί σας!
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να λάβετε µια απόφαση.
Ζυγός
23/09-23/10


Επιτέλους, λίγο φως στο τούνελ! Υστερα από αρκετές εβδοµάδες µε µικρότερες ή µεγαλύτερες ταλαιπωρίες σε όλα τα επίπεδα, αυτές οι ηµέρες σάς χαµογελούν µε πιο γλυκό τρόπο. Οχι ότι από τη µία ηµέρα στην άλλη φτιάχνει η ζωή σας, αλλά πλέον εκεί που µπορεί να παρουσιάζεται κάτι το οποίο σας δυσκολεύει, εµφανίζεται δίπλα και η λύση ή ο τρόπος να το αντιπαρέλθετε. Τα οφέλη θα αρχίσουν να φαίνονται πιο έντονα προς το τέλος της εβδοµάδας και εκεί θα σηµειώσετε και τις πρώτες σας νίκες έπειτα από χρόνια στασιµότητα, επαγγελµατική ή ερωτική.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να πραγµατοποιήσετε έναν στόχο.
Σκορπιός
24/10-21/11


Αρκετοί από εσάς νιώθετε κουρασµένοι, ίσως και εξουθενωµένοι, από τα φορτωµένα προγράµµατα και τις πολλές υποχρεώσεις. Κυρίως, όµως, είστε λίγο απογοητευµένοι, επειδή η ανταµοιβή των κόπων σας είτε δεν ήταν η αναµενόµενη είτε έχει καθυστερήσει σηµαντικά. Με τη Νέα Σελήνη αισθάνεστε την ανάγκη να φύγετε µακριά από τους προβολείς και να δουλέψετε στο παρασκήνιο ή να ανανεωθείτε και να αναλάβετε δράση αργότερα. Το τελευταίο είναι ακόµη καλύτερο, επειδή σύντοµα θα χρειαστείτε αρκετή ενέργεια για να τα βγάλετε πέρα.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να γυρίσετε σε έναν παλιό έρωτα.
Τοξότης
22/11-21/12


Με µια Νέα Σελήνη και τη νέα θέση του Δία στον Ζυγό η κοινωνική σας ζωή ενισχύεται, οι προσκλήσεις για εξόδους από φίλους και γνωστούς πληθαίνουν, ο φιλικός σας κύκλος διευρύνεται και µάλιστα µέσα σε αυτόν µπορείτε να βρείτε και ευκαιρίες για µελλοντικές επαγγελµατικές συνεργασίες. Γι’ αυτό, όσο κουρασµένοι κι αν αισθάνεστε, µην αρνείστε να κυκλοφορήσετε λίγο, γιατί µόνο καλό µπορεί να σας κάνει. Σε αυτό που πρέπει, όµως, να είστε ακόµη µετρηµένοι είναι τα οικονοµικά σας, µια και η βελτίωσή τους καθυστερεί κάπως.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αφήσετε τα πράγµατα να εξελιχθούν.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Ενα καινούργιο φεγγάρι στον τοµέα της καριέρας είναι πάντα καλό σηµάδι ότι κάτι καινούργιο, δηµιουργικό και σπουδαίο µπορεί να προκύψει. Ετσι, έχετε µπροστά σας δύο εβδοµάδες (τόσο περίπου διαρκεί η επιρροή της) κατά τις οποίες πρέπει να έχετε µάτια και αφτιά ορθάνοιχτα, ώστε να µη χάσετε την ευκαιρία. Βέβαια, ίσως εκκρεµούν ακόµη ορισµένες απαντήσεις σχετικά µε ένα επαγγελµατικό ζήτηµα. Μην ανησυχείτε, όµως, γιατί πλησιάζει η ηµέρα που θα νιώσετε σίγουροι για τις επιλογές σας και θα κάνετε αυτό που θέλετε.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να µείνετε πιστοί στο πλάνο σας.
Υδροχόος
20/01-18/02


Οπως σας είχα υποσχεθεί οι καλύτερες ηµέρες έρχονται σιγά σιγά… Αυτή η εβδοµάδα είναι η διαχωριστική γραµµή ανάµεσα στο αίσθηµα του βάρους και του ανικανοποίητου που νιώθατε στο ξεκίνηµα του φθινοπώρου και σε µια πιο ικανοποιητική και δηµιουργική κατάσταση, η οποία αρχίζει να διαµορφώνεται στη ζωή σας µε τη Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Ζυγό και τον Δία στην ίδια θέση. Εκτός από τη διάθεσή σας που ζωηρεύει, ενισχύεται και το εισόδηµά σας, αρκεί βέβαια να είστε κι εσείς ρεαλιστές και να µην ονειροβατείτε ή να µην κάνετε περιττά έξοδα.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ασχοληθείτε µε την εµφάνισή σας.
Ιχθύες
19/02-20/03


Ο Οκτώβριος στηρίζει τα οικονοµικά σας σχέδια και τα επαγγελµατικά σας πονήµατα, οδηγώντας σας σε µια γενικότερη ανάκαµψη. Μπορεί ο Δίας να έφυγε από τον τοµέα των σχέσεων, εξακολουθείτε όµως να έχετε την εύνοιά του, αφού αυτή την εβδοµάδα σχηµατίζει µία από τις καλύτερες όψεις µε τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Ετσι, δεν είναι καθόλου απίθανο να γοητευτείτε από ένα νέο άτοµο στη ζωή σας ή να µπείτε σε πειρασµό να πειραµατιστείτε µε τα αισθηµατικά σας. Μη χάσετε, όµως, τον έλεγχο προτού σιγουρευτείτε ότι αξίζει τον κόπο.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να βελτιώσετε τα οικονοµικά σας.
* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ