Το καλό νέο της εβδομάδας είναι η ορθή πορεία του Ερμή που ξεκινά στις 22/09. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των δοσοληψιών πάσης φύσεως και του εμπορίου επιτέλους θα αρχίσει σταδιακά από αυτή την εβδομάδα να βρίσκει τη φόρμα του και εμείς θα γλιτώσουμε από πολλές παρεξηγήσεις, ασυνεννοησίες και ό,τι άλλο τον συνοδεύει. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχουμε ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο μπροστά μας, που θα μας επιτρέψει να αναλάβουμε δράση.

Κριός
21/03-19/04


Οι εκλείψεις έφυγαν, όµως ο άξονας υγείας – εργασίας παραµένει σηµαντικός και ενεργοποιηµένος καθ’ όλη τη διάρκεια του µήνα, γι’ αυτό οι προσπάθειές σας πρέπει να κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Αλλωστε, ό,τι τακτοποιήσετε τώρα και το προγραµµατίσετε δεν θα το βρείτε µπροστά σας τον άλλο µήνα, που θα είναι πιο κουραστικός. Εχετε υπόψη ότι ο Σεπτέµβριος, παρά τις δυσκολίες του, δεν έχει τόση επιβάρυνση όσο οι υπόλοιποι µήνες έως το τέλος της χρονιάς, που θα βρίσκεται ο κυβερνήτης σας Αρης στο ζώδιο του Αιγόκερω.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να προχωρήσετε τα σχέδιά σας.
Ταύρος
20/04-20/05


Ο Ηλιος και η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σας, στον Ζυγό εξακολουθούν να γεµίζουν την καθηµερινότητά σας µε ευθύνες και υποχρεώσεις, χωρίς όµως να µπορείτε να ικανοποιηθείτε απόλυτα από σχέσεις και οικονοµικές καταστάσεις, τουλάχιστον αυτή τη στιγµή. Μάλιστα, το διάστηµα αυτό που βρίσκεται και ο Αρης στον Τοξότη, τα έξοδα τρέχουν µε πιο γρήγορους ρυθµούς σε σχέση µε τα έσοδα, αλλά αυτό είναι κάτι προσωρινό. Αλλωστε, οι πραγµατικά δύσκολες ηµέρες ανήκουν στο παρελθόν. Πολύ σύντοµα θα ξεκινήσει µια πιο γλυκιά περίοδος.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κάνετε επαγγελµατικούς ελιγµούς.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Η κούραση, οι έντονοι ρυθµοί και η αγωνία για κάποιο ζήτηµα δεν σας αφήνουν να έχετε την καλύτερη διάθεση αυτό το διάστηµα. Ο Αρης, απέναντι από το ζώδιό σας, από τη µία σάς χρίζει πρωταγωνιστές και τραβά επάνω σας όλα τα φώτα, από την άλλη, όµως, όλο αυτό δεν γίνεται χωρίς κόπους, προσπάθειες και κάποια εµπόδια. Μέχρι τις 26/09 εκτείνεται το πιο κουραστικό διάστηµα, µε µεγαλύτερο ανταγωνισµό, πιέσεις και µια αίσθηση ασάφειας. Το θετικό της εβδοµάδας είναι η ορθόδροµη πορεία του κυβερνήτη σας Ερµή στην Παρθένο µετά τις 22/09.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να θέσετε νέους στόχους.
Καρκίνος

22/06-22/07
Η ορθή κίνηση του Ερµή βελτιώνει ποιοτικά την καθηµερινότητά σας. Μάλιστα, αν υπήρχαν προβλήµατα σε σχέσεις ή καταστάσεις µέσα στο καλοκαίρι, τώρα ήρθε η ώρα να τα διορθώσετε και να µιλήσετε ανοιχτά. Το διάστηµα αυτό είναι προπαρασκευαστικό για τους περισσότερους σε επαγγελµατικά ζητήµατα και από τις 27/09 και µετά, όταν περάσει ο Αρης απέναντί σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, προχωράτε στη δράση. Μη δίνετε σηµασία σε παρασκηνιακές ιστορίες γιατί θα ξεκαθαρίσουν αργότερα από µόνες τους και οτιδήποτε κρυφό θα έρθει στην επιφάνεια.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Λέων
23/07-22/08


Στον φιλικό σας Ζυγό εξακολουθεί να βρίσκεται η Αφροδίτη µαζί µε τον Δία, καθιστώντας τα θέµατα των σχέσεων και των οικονοµικών σας τα πιο σηµαντικά αλλά και τα πιο ευνοηµένα της περιόδου. Πράγµατι, τώρα µπορείτε να τονώσετε τις δηµόσιες σχέσεις σας, να βγείτε κερδισµένοι έναντι άλλων σε ανταγωνιστικές καταστάσεις, να νιώσετε πιο ευτυχείς σε προσωπικούς δεσµούς και σε επιλογές που έχετε κάνει. Παρά τις αυξηµένες επαγγελµατικές υποχρεώσεις σας, συνεχίζετε να βρίσκετε ελεύθερο χρόνο για εξόδους ή διασκέδαση.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή.
Παρθένος
23/08-22/09


Ηµέρες κούρασης και αγωνίας αυτές των εφετινών σας γενεθλίων και δεν είναι µόνο το δύσκολο τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα προς το ζώδιό σας αλλά και η πορεία του Αρη που δηµιουργεί έκτακτες καταστάσεις προς αντιµετώπιση σε όλα τα µέτωπα. Το πιο δύσκολο κοµµάτι του φθινοπώρου είναι αυτό που εκτείνεται έως τις 26/09. Από εκεί και πέρα πολλά θα τακτοποιηθούν και θα επανέλθετε σε πιο φυσιολογικούς ρυθµούς. Αλλωστε, αν κουραστήκατε το τελευταίο δίµηνο, ο Οκτώβριος θα είναι ο µήνας που θα φέρει και την πολυπόθητη ανταµοιβή.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να εργαστείτε σκληρά.
Ζυγός
23/09-23/10


Ο Σεπτέµβριος, είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, είναι ο πιο ανώδυνος µήνας µέχρι το τέλος του 2016, καθώς σας παρέχει και µε το παραπάνω τις ευκαιρίες να διαπραγµατευτείτε στο εξής καλύτερα στη δουλειά, να σταθεροποιήσετε τα κεκτηµένα σας, να κάνετε ευνοϊκά ανοίγµατα και να βελτιώσετε την ποιότητα των σχέσεών σας. Από το τέλος του και µετά, καταφθάνει ο Αρης στο ζώδιο του Αιγόκερω και µπερδεύει λίγο τα πράγµατα, ενώ προκαλεί αλλαγές στις οποίες η προσαρµογή δεν θα είναι τόσο εύκολη. Γι’ αυτό, εκµεταλλευτείτε την εβδοµάδα αυτή.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κοιτάξετε µπροστά.
Σκορπιός
24/10-21/11


Ο µήνας που διανύουµε εξακολουθεί να δοκιµάζει τις αντοχές σας, χωρίς όµως να είναι τόσο βαρύς όσο το προηγούµενο διάστηµα. Μάλιστα, όσο προχωράµε προς το τέλος του διαφαίνεται ένα καλύτερο µέλλον, µε σηµαντικότερες εξελίξεις στον επαγγελµατικό τοµέα και, επιτέλους, µεγαλύτερη ικανοποίηση στα αισθηµατικά και στα οικονοµικά σας. Βλέπετε, η ανάδροµη πορεία του Ερµή στην Παρθένο έως τις 22/09 «κόβει» κάτι από το συναίσθηµα και από το πορτοφόλι σας, το οποίο φυσικά θα έχετε την ευκαιρία να αναπληρώσετε τον επόµενο µήνα.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αναζητήσετε διεξόδους.

Τοξότης
22/11-21/12


Μολονότι η κούραση, κυρίως η ψυχολογική, είναι ιδιαίτερα έντονη αυτό το διάστηµα, υπάρχει οµολογουµένως και πρόοδος. Φυσικά, ο Κρόνος στο ζώδιό σας βαραίνει αρκετά στην πλάτη σας και σας κάνει πιο φιλόδοξους και πιο πρόθυµους να τα δώσετε όλα προκειµένου να τα καταφέρετε. Το πιο δύσκολο κοµµάτι του µήνα εκτείνεται έως τις 26/09 που παραµένει ο Αρης στο ζώδιό σας αυξάνοντας τον ανταγωνισµό, τις πιέσεις και την αγωνία για την έκβαση κάποιων σχέσεων. Από την άλλη, έχετε και τις βοήθειές σας χάρη στον Δία και στην Αφροδίτη!
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να γεµίσετε το πορτοφόλι σας.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Ανάδροµος µέχρι τις 22/09 ο Ερµής, δυσχεραίνει λίγο θέµατα επικοινωνίας ή µπορεί να βάζει εµπόδια σε ταξίδια και να φρενάρει κάπως τα σχέδιά σας. Σε κάθε περίπτωση, όµως, το διάστηµα δεν είναι αρνητικό για εσάς και, µολονότι δεν µπορείτε να επωφεληθείτε άµεσα, επωάζεται ένα πολύ πιο λαµπερό και ικανοποιητικό µέλλον. Θέµατα σχέσεων, συνεργασιών και γάµου είναι πιο εύκολο να επιλυθούν αυτή την περίοδο, προτού µπει ο Αρης στο ζώδιό σας, γι’ αυτό εξετάστε τις παραµέτρους και δεχτείτε να βάλετε και λίγο νερό στο κρασί σας!
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να διευρύνετε τις προοπτικές σας.
Υδροχόος
20/01-18/02


Ο µήνας στην πορεία του εξελίσσεται πιο θετικά και σας επιτρέπει να κάνετε πιο αποτελεσµατικές διαπραγµατεύσεις, πιο σωστή αξιολόγηση στις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς και καλύτερο σχεδιασµό στα επαγγελµατικά και στα οικονοµικά σας. Μάλιστα, µέχρι τις 26/09, σας βρίσκει σε µια πιο χαλαρή, από πλευράς κούρασης, φάση και καλά θα κάνετε να εκµεταλλευτείτε αυτό το διάστηµα ώστε να φορτίσετε τις µπαταρίες σας προκειµένου να αντέξετε τα πιο βαριά προγράµµατα που σας επιφυλάσσει η υπόλοιπη χρονιά έως το τέλος της.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ξεκαθαρίσετε εκκρεµότητες.
Ιχθύες
19/02-20/03


Ο Σεπτέµβριος δεν είναι σε καµία περίπτωση ένας εύκολος και ξεκούραστος µήνας, αλλά, κυρίως, µέχρι τις 26/09, δεν θα σας επιτρέψει να έχετε ιδιαίτερη ψυχολογική ηρεµία, αφού όλα είναι ρευστά ή µπορεί να σας κρατούν σε µεγάλη αγωνία. Επαγγελµατικά, οι θετικές όψεις Αφροδίτης – Δία ευνοούν τα κέρδη από την επαγγελµατική σας ενασχόληση και από νέες συνεργασίες ή καθήκοντα. Από τις 26/09 και µετά θα νιώσετε µεγαλύτερη σιγουριά για τις επιλογές σας και οι προσωπικές σας σχέσεις θα περάσουν σε ένα πιο ευχάριστο κλίµα.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να δεχτείτε προτάσεις για δουλειά.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ