Αφού άνοιξε ένα πανέμορφο ελληνικό ντελικατέσεν στην καρδιά της Αθήνας, το τυροκομείο Κωσταρέλου λανσάρει το καλοκαιρινό του μενού, αλλά και τη νέα του υπηρεσία delivery. Στο κατάστημα, που ξεκίνησε τη λειτουργία του μέσα στη χειμερινή σεζόν στην Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι, ετοιμάζονται καθημερινά γευστικές προτάσεις από εκλεκτές πρώτες ύλες, τυριά και αλλαντικά που διατίθενται ήδη στο τυροκομείο. Ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία από σάντουιτς, ξεχωρίσαμε το ανθότυρο με πέστο αγκινάρας σε λευκή μπαγκέτα, τη φέτα με ψητή μελιτζάνα, ντομάτα, ρόκα και γιαούρτι σε ψωμί με προζύμι, το ανθότυρο με καπνιστό σολομό σε μαύρο ψωμί και το τσαλαφούτι με ψητό κοτόπουλο σε μπριός. Από τα γλυκά, αυτή την εποχή ενδείκνυνται το στραγγιστό γιαούρτι – κατσικίσιο ή αιγοπρόβειο – με γλυκό του κουταλιού. Τα προϊόντα του παντοπωλείου και τα σάντουιτς είναι διαθέσιμα για να τα πάρει κανείς στο σπίτι, ενώ γίνεται και delivery.

Για την ιστορία, η οικογένεια Κωσταρέλου ξεκίνησε να φτιάχνει γαλακτοκομικά προϊόντα το 1937, για το ταβερνάκι που διατηρούσε στο Μαρκόπουλο. Σήμερα, η τρίτη γενιά εξέλιξε την επιχείρηση σε μια αλυσίδα καταστημάτων τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων που δημιουργούνται από τους ίδιους σε συνεργασία με μικρούς έλληνες παραγωγούς.