Πριν από δύο χρόνια, τέσσερις φίλοι από τον Πειραιά, ο Μενέλαος, ο Σταύρος, ο Δημήτρης και ο Παντελής, ξεκίνησαν το επιχειρηματικό τους ταξίδι στον χώρο της εστίασης με το Corks & Forks, μία wine πάμπ στη Φρεαττύδα, η οποία συνδυάζει την ποιοτική κουζίνα με πλούσιες επιλογές σε κρασιά και κοκτέιλ.
Φέτος η παρέα έκανε το επόμενο βήμα με το Hams & Clams. Πρόκειται για μια νέα φρέσκια πρόταση, ένα oyster bar με γεύσεις που κλείνουν τη θάλασσα μέσα τους, συγκεντρώνοντας ταυτόχρονα επιλογές από τα καλύτερα χαμόν του κόσμου. Και έτσι αναφορές από οικογενειακά μαγαζιά της Ανδαλουσίας συναντούν γραφικά deli της Νότιας Ιταλίας. Και όλα αυτά στην Ακτή Θεμιστοκλέους.
Πάργας 2, Ακτή Θεμιστοκλέους, τηλ. 210 4186 683