ΥΛΙΚΑ (για 8 άτοµα)

8 µοσχαρίσιες µπριζόλες

αλάτι

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ

1 µατσάκι φρέσκο θυµάρι, τα φύλλα

1/2 µατσάκι µαϊντανό, τα φύλλα

1/2 µατσάκι φασκόµηλο, τα φύλλα

4 σκελίδες σκόρδο, καθαρισµένες

χυµό και ξύσµα από 4 λεµόνια, ακέρωτα

2 φλ. έ.π. ελαιόλαδο

µαύρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1 Βάζουµε στο multi όλα τα υλικά µαρινάδας και χτυπάµε για 1 λεπτό. Αλείφουµε τις µπριζόλες µε το µείγµα και αφήνουµε στο ψυγείο για 6 ώρες. Τις σκουπίζουµε από τη µαρινάδα µε χαρτί κουζίνας και τις αφήνουµε εκτός ψυγείου για 2 ώρες.

2 Τις ψήνουµε στη σχάρα γυρνώντας τες τακτικά. Τις αλατίζουµε µετά το ψήσιµο.

3 Συνοδεύουµε µε ψητά λαχανικά.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ Heineken, τη δική μας «πράσινη»


Είναι μπύρα τύπου Lager με 5% αλκοόλ. Ξεχωριστή και έντονη λόγω της μοναδικής μαγιάς A-Yeast. Πίνεται πάντοτε με καλή παρέα, έξτρα παγωμένη και άψογα σερβιρισμένη.