ΥΛΙΚΑ (για 8 άτοµα)
8 µοσχαρίσιες µπριζόλες
αλάτι
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
1 µατσάκι φρέσκο θυµάρι, τα φύλλα
1/2 µατσάκι µαϊντανό, τα φύλλα
1/2 µατσάκι φασκόµηλο, τα φύλλα
4 σκελίδες σκόρδο, καθαρισµένες
χυµό και ξύσµα από 4 λεµόνια, ακέρωτα
2 φλ. έ.π. ελαιόλαδο
µαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Βάζουµε στο multi όλα τα υλικά µαρινάδας και χτυπάµε για 1 λεπτό. Αλείφουµε τις µπριζόλες µε το µείγµα και αφήνουµε στο ψυγείο για 6 ώρες. Τις σκουπίζουµε από τη µαρινάδα µε χαρτί κουζίνας και τις αφήνουµε εκτός ψυγείου για 2 ώρες.
2 Τις ψήνουµε στη σχάρα γυρνώντας τες τακτικά. Τις αλατίζουµε µετά το ψήσιµο.
3 Συνοδεύουµε µε ψητά λαχανικά.
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ Heineken, τη δική μας «πράσινη»
Είναι μπύρα τύπου Lager με 5% αλκοόλ. Ξεχωριστή και έντονη λόγω της μοναδικής μαγιάς A-Yeast. Πίνεται πάντοτε με καλή παρέα, έξτρα παγωμένη και άψογα σερβιρισμένη.