Μια νέα συνεργασία στον χώρο των ελληνικών τροφίμων έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός νέου προϊόντος. Το φημισμένο αβγοτάραχο Trikalinos αναμειγνύεται με το ελληνικό ρύζι Agrino, για να δημιουργήσουν ένα κρεμώδες ριζότο με άρωμα θάλασσας. Το νέο προϊόν εντάσσεται στην υπάρχουσα σειρά Agrino Bistro Risotto που περιλαμβάνει ριζότο τα οποία γίνονται σε 14 λεπτά με την προσθήκη μόνο νερού. Ταυτόχρονα, στην ίδια σειρά εντάσσεται και το ριζότο με σπαράγγι, ένα θρεπτικό και πολύ ιδιαίτερο λαχανικό.
Η εταιρεία Agrino, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά ρυζιού και οσπρίων, ιδρύθηκε το 1955 στο Αγρίνιο, και σήμερα είναι η μοναδική στο είδος της στην Ευρώπη που εφαρμόζει το σύστημα της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής στα προϊόντα της, αναγράφοντας το όνομα του παραγωγού και τον τόπο καλλιέργειας στις συσκευασίες της.
Σκανάροντας το QR Code στις συσκευασίες Agrino Bistro Risotto θα παρακολουθήσετε την διαδικασία παρασκευής των γευστικών της ριζότο.