Για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται φέτος το Ελληνικό Φεστιβάλ Γαστρονομίας ή Greek Gastronomy Festival όπως είναι η σωστή του ονομασία στα αγγλικά, στη Σιθωνία Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Porto Carras Grand Resort. Από αύριο, 17 Ιουνίου, ως τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 διάσημοι σεφ, ξεχωριστές γεύσεις και μοναδική ατμόσφαιρα «φιλοξενούνται» στο εντυπωσιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα της Χαλκιδικής, με σκοπό την ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν οι βραβευμένοι σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Γιάννης Αποστολάκης, Χριστόφορος Πέσκιας, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης Νουρλόγλου, Nίκη Μηταρέα, Νίκος Κοντοσώρος και Τάσος Αντωνίου, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος μας μυεί στη μοναστηριακή κουζίνα με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές! Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Tsipouraki Restaurant που βρίσκεται στη βραβευμένη με Γαλάζια σημαία, Porto Carras Μαρίνα.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα παρακάτω
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2016
17 Ιουνίου Πάτερ Επιφάνιος
24 Ιουνίου Γιάννης Μπαξεβάνης
1 Ιουλίου Δημήτρης Σκαρμούτσος
8 Ιουλίου Νίκη Μηταρέα
15 Ιουλίου Χριστόφορος Πέσκιας
22 Ιουλίου Γιάννης Αποστολάκης
29 Ιουλίου Μαρία Εκμεκτσιόγλου
5 Αυγούστου Ντίνα Νικολάου
12 Αυγούστου Πάτερ Επιφάνιος
19 Αυγούστου Νίκος Κοντοσώρος
26 Αυγούστου Τάσος Αντωνίου
2 Σεπτεμβρίου Μιχάλης Νουρλόγλου
9 Σεπτεμβρίου Γιάννης Μπαξεβάνης