Θ. Πάγκαλος: «Ο Τσίπρας παριστάνει τον Ανδρέα»

Την Τρίτη 17 Μαίου ο Θεόδωρος Πάγκαλος μίλησε στον Βήμα Fm για τις ομοιότητες του Αλέξη Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου

Την Τρίτη 17 Μαίου ο Θεόδωρος Πάγκαλος μίλησε στην εκπομπή του Νότη Παπαδόπουλου για τις ομοιότητες του Αλέξη Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου. {{{ audio1 }}}

Για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ανδρέα Παπανδρέου

«Λοιπόν είναι γνωστό, ότι ο Τσίπρας, παριστάνει τον Ανδρέα Παπανδρέου και επειδή έχει ικανότητα να παριστάνει, είναι ηθοποιός, παριστάνει τον Ανδρέα Παπανδρέου, μιμούμενος τη φωνή του και τον τρόπο με τον οποίο μιλούσε, λοιπόν τώρα αρχίζει να τον εορτάζει κιόλας, ας γίνει Ανδρέας Παπανδρέου, να δούμε…

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι όλο το κατακάθι του ΠΑΣΟΚ, όλα τα λαμόγια αν θέλετε, όλοι αυτοί που περιμένανε, όχι να κλέψουνε κατ’ανάγκη, αλλά κάποια θεσούλα ή κάποιο βόλεμα για τους δικούς τους, είναι εκεί (στον ΣΥΡΙΖΑ), είναι στην εξουσία.

Ξέρετε αυτό το είχε λύσει ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο ιστορικός Γεώργιος Παπανδρέου, όχι ο Γιώργος, αυτός είχε πει κάποτε, πήγε ένας και του λέει, ο τάδε, μόλις ηττηθήκαμε στις εκλογές, έφυγε και μας βρίζει, ( και του απάντησε, δεν πειράζει), είναι σταθερός οπαδός της εκάστοτε κυβερνήσεως.

Λοιπόν, αυτοί όλοι τώρα, γιατί να είναι καλύτεροι από τους βουλευτές του κ. Καμένου οι οποίοι ανέχονται τη συμμαχία με τον κομμουνιστή κ. Κατρούγκαλο και όλα τα άλλα που υπάρχουν και εξευτελίζουν αυτή τη στιγμή την πολιτική ζωή στη χώρα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk