Π. Κουρουμπλής: «Εκλογές δεν θα γίνουν, αλλά ο νέος Εκλογικός Νόμος είναι έτοιμος»

Την Τετάρτη 11 Μαίου 2016 ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής μίλησε στον Βήμα Fm για την οικονομία και τον εκλογικό νόμο

Την Τετάρτη 11 Μαίου 2016 ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής μίλησε στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο για την οικονομία και τον εκλογικό νόμο. {{{ audio1 }}}

Για το ενδεχόμενο εκλογών

«Θα γίνουν με σταυρό, (αν γίνουν μέσα στο 18μηνο) διότι έτσι αρχίζει από την ημέρα που έγιναν εκλογές με σταυρό, η ημερομηνία δηλαδή. Άρα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Μην αγχώνεστε, εκλογές, δεν θα γίνουν, σας βλέπω στα πανιά, αλλά ο άνεμος, δεν είναι ούριος για εκλογές».

Για την παραχώρηση εγκαταστάσεων του Beach Volley στο Υπ. Δικαιοσύνης

«(Τα δικαστήρια) θα πάνε κάπου αλλού. Αλλά και τα Δικαστήρια αναζητούν χώρους, κάπου πρέπει να πάνε, θα γίνουν λοιπόν στο Ρουφ. Αφού κάποιοι πούλησαν, όπως πούλησαν το Ελληνικό… και τελικά βρέθηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που είχε και την ευθύνη να είναι και σε λίστες. Ο κ. Δημητρίου είναι».

Για τα πρόσθετα μέτρα και την οικονομία

«Τα (μέτρα) 3 δις, δεν υπάρχουν. Απλώς θα υπάρχει ένας μηχανισμός. Εφόσον η χώρα βρίσκεται σε μία τέτοια καμπή, αν αποτύχει η ανάπτυξη, σημαίνει ότι θα λάβουμε μέτρα… Τότε είμαστε όλοι για εκεί που πρέπει. Εάν δεν πετύχουμε στην ανάπτυξη, έχουμε αποτύχει και θα πάμε στα αζήτητα, όπως πήγαν και οι άλλοι».

Για τον εκλογικό νόμο

«Έχω τέσσερα νομοσχέδια έτοιμα και τον Εκλογικό Νόμο. Ο Εκλογικός Νόμος, ένα σοβαρό πολιτικό σύστημα, τον εκπονεί και τον ψηφίζει πρώιμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk