Νέες συνεργασίες για τη WESTNET

Σε μια νέα συνεργασία με την oλλανδική εταιρεία προϊόντων τεχνολογίας TRUST, προχωρά η Westnet, μέλος του oμίλου Olympia συμφερόντων Πάνου Γερμανού.

Σε μια νέα συνεργασία με την oλλανδική εταιρεία προϊόντων τεχνολογίας TRUST, προχωρά η Westnet, μέλος του oμίλου Olympia συμφερόντων Πάνου Γερμανού.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας η Westnet εντάσσει στο portfolio των προϊόντων και λύσεων που διαθέτει στην ελληνική αγορά, την πλήρη σειρά αξεσουάρ της TRUST για smartphones (θήκες tablets, smartphones, screen protectors, φορτιστές αυτοκινήτων, φορτιστές ταξιδίου, power banks, βάσεις, bluetooth ηχεία, καλώδια κ.α.), PCs (πληκτρολόγια, ποντίκια, mousepads, τσάντες, φορτιστές, ηχεία, ups, κάμερες, μικρόφωνα, hubs, card readers, cooling stands), gaming (πληκτρολόγια, ποντίκια, headsets, gamepads, mousepads, βάσεις, τιμονιέρες, joysticks κ.α.) αλλά κι αποκλειστικά τα προϊόντα smart home με τα οποία μπορείς να αποκτήσεις τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού σου είτε λείπεις (συστήματα συναγερμού) είτε βρίσκεσαι μέσα (δημιουργία ατμόσφαιρας με ειδικό φωτισμό) ενώ ταυτόχρονα έχεις τον έλεγχο της κατανάλωσης ρεύματος (έξυπνα προϊόντα μείωσης κατανάλωσης ρεύματος).
Συνολικά, περισσότεροι από 300 νέοι κωδικοί αξεσουάρ θα προστεθούν στο διευρυμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Westnet, με στόχο την παροχή προστιθέμενης αξίας στο δίκτυο των συνεργατών της και κατ’ επέκταση στον τελικό καταναλωτή.
Σχολιάζοντας τη νέα συνεργασία, ο διευθύνων σύμβουλος της Westnet, κ. Ρόμπυ Μπουρλάς, σημείωσε ότι «Ξεκινάμε το 2016 δυναμικά, ενισχύοντας σημαντικά τις κατηγορίες των προϊόντων μας. Η συνεργασία μας με την TRUST συμβάλλει στην ενίσχυση των κατηγοριών των προϊόντων μας ενώ θα ωφελήσει το δίκτυο των συνεργατών μας και θα μας βοηθήσει να αυξήσουμε τα μερίδιά μας και να ενδυναμώσουμε περαιτέρω την παρουσία μας.»
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk