Αύξηση κύκλου εργασιών και κερδοφορίας για την Data Communication

Με αύξηση κύκλου εργασιών και κερδών ολοκληρώθηκε η τελευταία οικονομική χρήση της Data Communication A.E. που δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και ειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού για επιχειρήσεις.


Με αύξηση κύκλου εργασιών και κερδών ολοκληρώθηκε η τελευταία οικονομική χρήση της Data Communication A.E. που δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και ειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού για επιχειρήσεις.
Πιο συγκεκριμένα, για τη χρήση 1.7.2014-30.6.2015, ο κύκλος εργασιών της Data Communication A.E. έκλεισε στα 4,91 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 12,4% έναντι 4,37 εκατ. ευρώ για την προηγούμενη οικονομική χρήση (1.7.2013-30.6.2014). Τα κέρδη προ φόρων – τόκων – αποσβέσεων και χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBITDA) κατέγραψαν αύξηση κατά 9,5% και ανήλθαν στα 430,4 χιλ. ευρώ, έναντι 393,1 χιλ. ευρώ την προηγούμενη χρήση.
Τα κέρδη προ φόρων παρουσίασαν βελτίωση κατά 65,7%, καθώς ανήλθαν στα 169,2 χιλ. ευρώ έναντι 102,1 χιλ. ευρώ την περσινή οικονομική χρήση. Παράλληλα, τα λειτουργικά κέρδη της εταιρίας παρουσίασαν αύξηση κατά 32,2% φτάνοντας τα 251,4 χιλ. ευρώ έναντι 190,2 χιλ. ευρώ της προηγούμενης χρήσης.
Με 28 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, η Data Communication αναπτύσσει εξειδικευμένες λύσεις βασισμένες στα συστήματα Microsoft Dynamics NAV, CRM, MDM, SharePoint. Παράλληλα, διαθέτει στην αγορά ιδιοπαραγόμενες εφαρμογές εμπορικής και οικονομικής διαχείρισης, καθώς και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Data Communication κατά τα δύο τελευταία έτη έχει λάβει 4 βραβεία για την ολοκληρωμένη πολιτική Customer Care 360o που έχει αναπτύξει για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της.
Με αφορμή τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Data Communication, σημείωσε ότι «Η προσήλωση στην ποιότητα, η συνεχής ανανέωση προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, συνιστούν τους κύριους συντελεστές της επιτυχίας μας. Από το 1987 έως σήμερα διαγράφουμε μια σταθερή ανοδική τροχιά, προσφέροντας λύσεις που επιτρέπουν στις ελληνικές επιχειρήσεις να γίνονται παραγωγικότερες και ανταγωνιστικότερες, και διασφαλίζοντας ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας για τους ανθρώπους μας. Για εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι μετά από 28 χρόνια λειτουργίας και παρά τις προκλήσεις του οικονομικού περιβάλλοντος, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε και να εξελισσόμαστε, παραμένοντας πιστοί στο όραμα και τις αξίες μας».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk