Είχα μυρίσει μπαχαρικά, είχα δοκιμάσει πικάντικα αλλαντικά, είχα αγοράσει εκλεκτή γραβιέρα και χορτασμένη από τις γεύσεις και τα χρώματα του πολύβουου ιστορικού κέντρου περπατούσα ανέμελα στην οδό Ευριπίδου, όταν τα γεράνια, οι πανσέδες και οι τριανταφυλλιές του Γεωπονικού Κέντρου Αθηνών τράβηξαν την προσοχή μου. Η αλήθεια είναι ότι το μπαλκόνι μου χρειάζεται μια ανανέωση και σχεδόν αυθόρμητα αποφάσισα να ακολουθήσω τη νέα τάση που επιβάλλει την καλλιέργεια λαχανικών και αρωματικών φυτών σε γλάστρες και ζαρντινιέρες, ώστε να γευόμαστε τη δική μας παραγωγή από φρέσκα μαρούλια, κρεμμύδια, πιπεριές και κολοκυθάκια, να κόβουμε τον άνηθο με το χέρι μας και να περηφανευόμαστε για τον μαϊντανό μας που δίνει άλλη γεύση στη σαλάτα.
Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ