Πρόσβαση στις θυρίδες τουςχωρίς κανένα περιορισμό αποκτούν από την ερχόμενη εβδομάδα οι πελάτες των τραπεζών, ενώ ήδη Alpha Bank και Eurobank έκαναν γνωστή τη σχετικήδιαδικασία.

Όπως έγινε γνωστό από τις δύο τράπεζες, οι πελάτες τους μπορούν να κλείνουν τηλεφωνικό ραντεβού για την επίσκεψη στη θυρίδα τους.

Ο λόγος είναι για να μην υπάρξει συνωστισμός και ταλαιπωρία, ειδικά τις πρώτες ημέρες που θα είναι ανοιχτά τα τραπεζικά καταστήματα.

Οι πελάτες της Alpha Bank που επιθυμούν να προγραμματίσουν επίσκεψη στο κατάστημα όπου τηρούν τη θυρίδα τους, θα πρέπει να καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό 210 326 6899, την Κυριακή 19.7.2015, από τις 10.00 έως τις 22.00 και από τη Δευτέρα 20.7.2015, από τις 8.00 έως τις 20.00.

Στη Eurobank θα πρέπει να καλούν στο τηλέφωνο 2104849630 και θα προγραμματίζεται το ραντεβού για την αμέσως επόμενη ημέρα.

Σε όλα τα καταστήματα της Eurobank θα υπάρχει προσωπικό αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των πελατών αυτών.

Η Εθνική Τράπεζα στα καταστήματα που έχει περιορισμένο αριθμό θυρίδων ενισχύει τοπροσωπικό για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων και μόνο στις μεγάλες μονάδες, όπου μπορεί να υπάρξει αυξημένη προσέλευση πελατών, θα κλείνεται επιτοπίως ραντεβού για την επόμενη εργάσιμη ημέρα.