1 τυχερός ακροατής θα κερδίσει ένα tablet

MLS IQ TAB PREMIUM 3G

Ζήσε την εμπειρία της απόλυτης υπεροχής!

Εκλεπτυσμένη εμφάνιση, πολύ λεπτές διαστάσεις και premium

χαρακτηριστικά!{{{ moto }}}

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

Το πιο λεπτό, στιλάτο, πανέξυπνο και πιο γρήγορο 3G tablet είναι εδώ! Είναι το MLS iQTab® Premium 3G με οθόνη αφής IPS 8 ίντσες, με φανταστική ανάλυση ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις ταινίες και videos!

Επιπλέον, το MLS iQTab® Premium 3G σας συστήνει την προσωπική σας βοηθό, τη MAIC. Μια πολύ σημαντική καινοτομία, που λειτουργεί ως προσωπική βοηθός. Απλά με το άνοιγμα του tablet η MAIC μπορεί με μία φωνητική εντολή να ανοίξει όποια εφαρμογή επιθυμεί ο χρήστης, ενώ με ανάλογη φωνητική εντολή πραγματοποιεί αναζήτηση μέσω του Google. Ακόμα, με την MLS Pedia, το tablet σας μετατρέπεται σε κινούμενη εγκυκλοπαίδεια. Η MAIC θα εντοπίσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, αλλά θα σας αναγνώσει και μία σύνοψη των αποτελεσμάτων που βρήκε.

Με το MLS Τalk&Translate η MAIC μπορεί να μεταφράσει μια λέξη ή πρόταση από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα και να σας εμφανίσει το μεταφρασμένο κείμενο στην οθόνη ενώ ταυτόχρονα υπαγορεύει τη σωστή προφορά!

Επιπλέον, τώρα με το Τalk&Call® τηλεφωνείτε με την φωνή σας από το tablet σας, με το Talk&SMS® στέλνετε μήνυμα με την φωνή σας, με το Talk&Email® στέλνετε mail με την φωνή σας και το Talk&Post® ποστάρετε στο Facebook με την φωνή σας.

Με την τεχνολογική του υπεροχή και το κομψό , εντυπωσιακό design του, το νέο σας tablet σας επιτρέπει δυνατότητα σύνδεσης στο internet γρήγορα και ανά πάσα στιγμή. Το MLS iQTab® Premium 3G μπορεί να σε συνοδεύει παντού! Ελαφρύ (300γραμ) , λεπτό (μόλις 8.8 χιλ), οθόνη αφής IPS 1280 x 800 8 ίντσες, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, με μνήμη 16GB, 2 MP μπροστινή κάμερα και 8 MP πίσω κάμερα

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

* Στους διαγωνισμούς θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα sms που θα αποστέλλονται στο 54010 κατά τη διάρκεια της εκάστοτε εκπομπής