Υπόθεση Αννυ: Αλλάζει την απολογία του ο πατέρας-δράστης

Τον φίλο του Νικολάι εμπλέκει τώρα ο πατέρας της Αννυ στα όσα έγιναν για να εξαφανιστούν τα ίχνη του μιρκού κοριτσιού. Ο Νικολάι ώς τώρα εμφανιζόταν ώς ο άνθρωπος που άκουσε την εξομολόγηση του 27χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια έχει στα χέρια της ανώνυμη επιστολή, στην οποία ο αποστολέας αναμειγνύει στην υπόθεση οργανωμένο κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων.

Κοινή γραμμή με τη σύντροφο του, ως προς την εμπλοκή του φίλου του, Νικολάι, σε όσα ακολούθησαν τον θάνατο του παιδιού, φέρεται να κράτησε κατά τη συμπληρωματική απολογία του στην ανακρίτρια της υπόθεσης ο 27χρονος κατηγορούμενος για τον φόνο της τετράχρονης Aννυ.

O κατηγορούμενος, που απολογήθηκε εκ νέου σήμερα, Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες εμφάνισε τον φίλο του Νίκι ή Νικολάι να συμμετείχε σε όσα έγιναν για να εξαφανιστούν τα ίχνη του παιδιού, εκδοχή που δίνει πρώτη φορά στις Αρχές.

Στους μέχρι τώρα ισχυρισμούς που έχει προβάλει ο 27χρονος ανέφερε πως ο φίλος του ήταν αυτός που άκουσε την «εξομολόγηση» του για ό,τι συνέβη μετά τον θάνατο της Αννυ. Σήμερα, όμως, φέρεται να υιοθέτησε τον ισχυρισμό της μητέρας της Αννυ, η οποία απολογούμενη πριν λίγες ημέρες στην ανακρίτρια υποστήριξε πως δεν αποκλείει ο Νίκι να βοήθησε τον σύντροφο της να εξαφανίσουν το πτώμα της κόρης της.

Μετά την αλλαγή της στάσης του ζευγαριού ως προς τον ρόλο του φίλου τους, πιθανολογείται ότι ο Νικολάι θα κληθεί από την ανακρίτρια να καταθέσει, και δεν αποκλείεται να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση με τον 27χρονο πατέρα του παιδιού.

Μετά την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής απολογίας, ο συνήγορος του 27χρονου, Παναγιώτης Χρυσικάκης, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή για άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστική λειτουργός έχει στα χέρια της ανώνυμη επιστολή, στην οποία ο αποστολέας αναμειγνύει στην υπόθεση της τετράχρονης οργανωμένο κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων, σενάριο που προσπαθεί να διερευνήσει ώστε να εξακριβώσει αν ευσταθεί.

Στην ανακρίτρια κατέθεσε σήμερα και η μητέρα του 27χρονου, η οποία φέρεται να υποστηρίζει ότι ο γιος της δεν σκότωσε το κοριτσάκι και να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο η εγγονή της να πουλήθηκε.

Η γυναίκα φέρεται, επίσης, να υποστήριξε πως πριν καταθέσει σήμερα της τηλεφώνησε από τη φυλακή η μητέρα της Αννυ και της ζήτησε να στηρίξει τον ισχυρισμό της ότι είχε αφήσει την κόρη της στην ίδια και όχι στον γιο της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk