Γεμιστά αβγά


12 αβγά βραστά


2 αβοκάντο, ξεφλουδισμένα, περιχυμένα με χυμό λεμονιού

2 κ.σ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο



½ κ.γ. πάπρικα


6 ελιές, ψιλοκομμένες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα αβγά στη μέση, κατά μήκος. Αφαιρούμε τους κρόκους και βάζουμε τα ασπράδια σε μια πιατέλα. Με ένα πιρούνι πολτοποιούμε και αναμειγνύουμε τους κρόκους με το αβοκάντο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και αλατοπιπερώνουμε. Γεμίζουμε με το μείγμα τα ασπράδια. Γαρνίρουμε με την πάπρικα και τις ελιές.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 5 Απριλίου 2015.

Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk