Στην 4η διοργάνωση Sales Excellence Awards, μία πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος που υλοποίησε η BOUSSIAS Communications, διακρίθηκαν τόσο η ICAP Training Solutions για την Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Πωλητών της HUTHWAITE που πραγματοποιήθηκε στην Schneider Electric όσο και οι ICAP Management Consultants για τη συνεργασία τους με τον Όμιλο Πειραιώς επί της πρωτοπόρας υπηρεσίας yellowday.
Ο κ. Γιώργος Μαργαρίτης, Senior Manager – ICAP Training Solutions, δήλωσε ότι «Ευχαριστούμε την Schneider χωρίς την οποία η υποψηφιότητά μας στη διοργάνωση δεν θα ήταν δυνατή, αλλά και το Ινστιτούτο Πωλήσεων και BOUSSIAS οι οποίοι με την πρωτοβουλία τους βοηθούν στην ανάδειξη καλών πρακτικών στον τομέα των Πωλήσεων. Ιδίως στην εποχή μας και στη χώρα μας, οφείλουμε περισσότερο από ποτέ να αναγνωρίζουμε πρακτικές που ξεχώρισαν μιας και οι συνθήκες στις οποίες καλούνται να αποδώσουν οι Πωλητές και τα τμήματα Πωλήσεων είναι κυριολεκτικά πρωτόγνωρες».
Αξιοποιώντας πρωτοποριακές μεθοδολογίες και τεχνολογίες οι ICAP Management Consultants σε συνεργασία με τον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς υλοποίησαν την νέα υπηρεσία yellowday. O κ. Απόστολος Τσούμπρης, Executive – Director ICAP Management Consultants, δήλωσε ότι «Παρέχουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα με καινοτόμους τρόπους να ξεχωρίζουν και να αυξάνουν τους πελάτες και τις πωλήσεις τους. Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε συνεργασία με την τράπεζα και τους εξειδικευμένους τεχνολογικούς συνεργάτες μας ICON Platforms και Linakis Digital εφαρμόσαμε πρωτοπόρες και καινοτόμες πρακτικές στην πράξη που είχαν ως αποτέλεσμα την υπηρεσία yellowday. Η βράβευση αυτή είναι ένα πρόσθετο κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε να εκπλήσσουμε την επιχειρηματική κοινότητα με νέες καινοτόμες υπηρεσίες και στο άμεσο μέλλον».