Τα καθιερωμένα Πασχαλινά παζάρια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επιστρέφουν κι εφέτος σε όλη την Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη ως το Λασίθι κι από την Κέρκυρα ως το Βόλο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους, πάντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τις δράσεις και το έργο του οργανισμού.
Οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ετοίμασαν με αγάπη, φαντασία και δημιουργικότητα, χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, πασχαλινά δώρα καθώς και χειροποίητα κοσμήματα και κατασκευές. Στα παζάρια θα υπάρχουν επίσης πασχαλινά ανοιξιάτικα είδη καθώς και είδη του οργανισμού.
Το σταθερό ραντεβού στο μετρό του Συντάγματος ξεκινά την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015, όπου για δύο ημέρες και ώρες 07.30 –22.30, επιβάτες και επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές τους αγορές. Ακόμη τρία μεγάλα μπαζάρ του Χαμόγελου θα φιλοξενηθούν στα εμπορικά κέντρα Athens Heart και Athens Metro Mall, καθώς και στον Περίπτερο Αμαρουσίου στον σταθμό του ΗΣΑΠ.
Αντίστοιχα, στην Θεσσαλονίκη λειτουργεί ήδη το Πασχαλινό Παζάρι στη συμβολή των οδών Ερμού και Αριστοτέλους, που θα διαρκέσει ως το Μεγάλο Σάββατο. Επίσης, την Παρασκευή 3 Απριλίου θα ξεκινήσει η πασχαλινή αγορά του «Χαμόγελου» στο Mediterannean Cosmos, όπου και θα βρίσκεται ως το τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας. Παράλληλα, μικρότερης διάρκειας μπαζάρ θα διεξαχθούν στο «Άκρη Beer Bar», το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, την «Τιτάν Α.Ε.» και στην πλατεία Αγίου Αθανασίου.
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των Πασχαλινών αγορών του οργανισμού ανά την Ελλάδα στην ιστοσελίδα του, ενώ εάν δεν καταφέρετε να βρεθείτε σε κάποιο από αυτά, μπορείτε να βρείτε όλα τα πασχαλινά είδη στο e-shop ή να επικοινωνήσετε στο 211 7709980 και στο 210 7647760.