Στη διεθνή έκθεση ωρολογοποιίας Baselworld συμμετείχε για μία ακόμη φορά ο όμιλος FF Group. Από τις 19 έως και τις 26 Μαρτίου, η Folli Follie και η Links of London έδωσαν «παρών» στη διεθνή έκθεση ωρολογοποιίας, παρουσιάζοντας νέες συλλογές ρολογιών, και ορίζοντας τις τάσεις σε έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο.
Για 12η συνεχή χρονιά η Folli Follie, παρουσίασε την iconic συλλογή Santorini Flower. Η Links of London, στο πλαίσιο της έκθεσης Baselworld, ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον ηθοποιό και μοντέλο, Godfrey Gao, στο πρόσωπο του οποίου βρήκε τονπρεσβευτή για την εκπροσώπηση του brand στην ηπειρωτική Κίνα, το Χονγκ Κόνγκ και το Μακάο.
Ο κ. Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ιδρυτής και πρόεδρος του ομίλου FF Group σχολίασε σχετικά ότι «Είμαστε χαρούμενοι που ακόμη μια χρονιά παρουσίας του ομίλου FF Group στην Βασιλεία στέφθηκε με επιτυχία εμπορικής σημασίας αλλά και επικοινωνίας της εικόνας των brand μας. Σε αυτή την επιτυχία συνέβαλαν τόσο οι παρουσιάσεις νέων συλλογών, όσο και η παρουσία των δύο νέων brand ambassadors για την Folli Follie και την Links of London στην έκθεση». Και συνέχισε «Το 2015 σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τα brand Folli Follie και Links of London. Ξεκινώντας από την έκθεση της Βασιλείας, ανακοινώσαμε κινήσεις στρατηγικής σημασίας, όσον αφορά στον κλάδο του ρολογιού που δραστηριοποιούμαστε, παρουσιάζοντας συλλογές Swiss made ρολογιών. Παράλληλα, τόσο η Folli Follie όσο και η Links of London αναμένεται να προχωρήσουν μέσα στην χρονιά σε σημαντικές ανακοινώσεις που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη τους σε διεθνές επίπεδο».