• Αναζήτηση
 • Παραπέμπονται 32 για την υπόθεση με τις μίζες των υποβρυχίων

  Την παραπομπή 32 εκ των συνολικά 34 κατηγορουμένων στην υπόθεση με τις μίζες από την προμήθεια των γερμανικών υποβρυχίων προτείνει ο αντεισαγγελέας Εφετών κ. Ευστάθιος Βεργώνης.

  Την παραπομπή 32 εκ των συνολικά 34 κατηγορουμένων στην υπόθεση με τις μίζες από την προμήθεια των γερμανικών υποβρυχίων προτείνει ο αντεισαγγελέας Εφετών κ. Ευστάθιος Βεργώνης.

  Σύμφωνα με πληροφορίες στην πρόταση που υπέβαλε σήμερα Παρασκευή προς το Συμβούλιο Εφετών ο κ. Βεργώνης εισηγείται να παραπεμφθούν στρατιωτικοί και γνωστά επιχειρηματικά ονόματα που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση, πλην δύο προσώπων: την σύζυγο του εμπόρου όπλων κ. Π. Ευσταθίου και τον κ. Γ. Αγουρίδη.
  Στον κατάλογο των κατηγορουμένων περιλαμβάνονται ηχηρές παρουσίες όπως ο εφοπλιστής Μιχαήλ Ματαντός, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αβατάγγελος, ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνης Κάντας, ο ελβετός τραπεζίτης Ζαν-Κλοντ Όσβαλντ, ο ελληνοελβετός επίσης τραπεζίτης Φάνης Λυγινός, ο έμπορος όπλων Παναγιώτης Ευσταθίου, ο νομικός Σπύρος Μεταξάς, οι πάλαι ποτέ στενοί συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου Γιάννης Μπέλτσιος, και Παύλος Νικολαΐδης, γνωστοί επιχειρηματίες, ο πρώην επικεφαλής των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά Σωτήρης Εμμανουήλ, ο πρώην γενικός γραμματέας Εξοπλισμών Σπύρος Τραυλός, ο άλλοτε συνεργάτης του Μ. Ματαντού Αντώνης Χάγιας καθώς και ο Γιάννης Νικολάου, συνδεόμενος άρρηκτα με την πλευρά των Γερμανών και εμπλεκόμενος στη διακίνηση του μαύρου χρήματος.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι καταζητούνται ο Ζαν Κλοντ Οσβαλντ και ο Φάνης Λυγινός καθώς έχουν εκδοθεί σε βάρος του πλείστα όσα εντάλματα σύλληψης.
  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk