«Πώς οι απαγωγείς γνώριζαν πληροφορίες για ταξίδι επιχειρηματία, στενού συγγενούς της 27χρονης ομήρου, στην Τουρκία και επιστροφή του από εκεί με «χρηματικά ποσά»;» Το ερώτημα αυτό φέρεται να ανακύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες, για τους ασχολούμενους με την πολύκροτη υπόθεση απαγωγής της 27χρονης ιδιωτικής υπαλλήλου που έγινε στην Κυψέλη προ τριών εβδομάδων και τελικά απελευθερώθηκε ύστερα από δεκαήμερη ομηρία με καταβολή λύτρων 82.500 ευρώ.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, οι απαγωγείς φέρεται να έχουν αναφέρει στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων στοιχεία για ταξίδια του επιχειρηματία και ποδοσφαιρικού παράγοντα που ήταν γνωστά σε ένα ιδιαίτερα στενό κύκλο προσώπων. Οι απαγωγείς φέρεται να ανέφεραν αυτά τα ταξίδια και τις συναλλαγές του επιχειρηματία προκειμένου να ενισχύσουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους.
Οι ασχολούμενοι με την υπόθεση σημειώνουν ότι «οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες ήξεραν ωστόσο περιέργως ένα μόνο κομμάτι της αλήθειας. Και αυτό διότι τα αναφερόμενα «ταξίδια από τη γειτονική χώρα» δεν ήταν τίποτε άλλο από σύνηθες δρομολόγιο από τη Μέση Ανατολή, όπου διατηρεί γραφεία ο επιχειρηματίας, και αλλαγή πτήσης του σε αεροδρόμιο της Τουρκίας για λόγους εξοικονόμησης χρόνου».
Ωστόσο αυτή η αναφορά φέρεται να αποτελεί «οδηγό» στις αναζητήσεις των δραστών. Χωρίς ωστόσο οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. να σχολιάζουν οποιαδήποτε πληροφορία και να μιλούν για «έρευνα σε πολύ λεπτό σημείο».

Προσήχθησαν δύο άτομα

Δύο άτομα προσήχθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και εξετάζονται για την υπόθεση της απαγωγής της 27χρονης φοιτήτριας πριν από δύο εβδομάδες στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ημεδαποί, ηλικίας 48 και 53 ετών, είναι βασικοί ύποπτοι για την υπόθεση.