Γεμιστά μήλα


4 μεγάλα μήλα



1/4 φλ. καρύδια, χονδροσπασμένα


4 κ.σ. βούτυρο, σε θ.δ.




3/4 φλ. μούσλι, με φρούτα και καρπούς



2 κ.σ. καστανή ζάχαρη

EKTEΛΕΣΗ

Κόβουμε ένα καπάκι από το πάνω μέρος των μήλων, αφαιρούμε τα κουκούτσια και σκάβουμε λίγη ακόμη από τη σάρκα τους. Προσέχουμε να μην τρυπήσουμε τον πάτο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα καρύδια, το βούτυρο, το μούσλι και τη ζάχαρη. Με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τα μήλα με το μείγμα, κλείνουμε με τα καπάκια και βάζουμε το καθένα σε μια θήκη για μάφιν. Ψήνουμε σε προθερμασμένο, στους 180°C, φούρνο για περίπου 40 λεπτά.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk