Επαναστατικό WiFi «μεταδίδει» ταινίες σε 2 δευτερόλεπτα!

Η Samsung έκανε γνωστό ότι βρίσκεται στην τελική φάση της ανάπτυξης ενός νέου συστήματος ασύρματης δικτύωσης. Ο νοτιοκορεατικός γίγαντας της σύγχρονης τεχνολογίας αναπτύσσει ένα σύστημα 60 GHz WiFi που σύμφωνα με τους ερευνητές που ασχολούνται με αυτό θα μπορεί να μεταδίδει δεδομένα πέντε φορές ταχύτερα από τα σημερινά συστήματα. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένα μεγέθους 1GB (π.χ μιας ταινίας) από μια συσκευή σε μια άλλη μέσα σε διάστημα… δύο δευτερολέπτων!

Η Samsung έκανε γνωστό ότι βρίσκεται στην τελική φάση της ανάπτυξης ενός νέου συστήματος ασύρματης δικτύωσης. Ο νοτιοκορεατικός γίγαντας της σύγχρονης τεχνολογίας αναπτύσσει ένα σύστημα 60 GHz WiFi που σύμφωνα με τους ερευνητές που ασχολούνται με αυτό θα μπορεί να μεταδίδει δεδομένα πέντε φορές ταχύτερα από τα σημερινά συστήματα. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων μεγέθους 1GB (π.χ μιας ταινίας) από μια συσκευή σε μια άλλη μέσα σε διάστημα… δύο δευτερολέπτων!
Το νέο WiFi της Samsung θα μπορεί να μεταδώσει ασυμπίεστα αρχεία βίντεο υψηλής ευκρίνειας από κάποια φορητή ψηφιακή συσκευή σε μια τηλεόραση σε πραγματικό χρόνο. Σύμφωνα με την εταιρεία το σύστημα με την κωδική ονομασία 802.11ad θα είναι διαθέσιμο εντός του 2015.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Science
Σίβυλλα
Helios Kiosk