Ο Ηλίας Σκουλάς θέτει σε λειτουργία τη µηχανή του χρόνου και µας ταξιδεύει σε ένα αριστοκρατικό σµυρναίικο ουζερί των αρχών του προηγούµενου αιώνα. Το νέο του γευστικό πρότζεκτ, 1903 – A taste of Smyrna, αποτελεί ένα ταξίδι στις µνήµες των γεύσεων άλλων εποχών, τότε που οι περίφηµοι κεφτέδες µιας σµυρνιάς νοικοκυράς µπορούσαν να προσελκύσουν πάνω από 10 µνηστήρες. Σπάνιες συνταγές, έτσι όπως έχουν καταγραφεί σε τετράδια εκείνης της εποχής, αναπαριστούν αυθεντικά το κλίµα, µε το ούζο να σερβίρεται σε ποτήρια σαµπάνιας, όπως ακριβώς και τότε. {{{ moto }}}

Η παρουσίαση δημοσιεύτηκε στο τεύχος Reserve του περιοδικού ΒΗΜΑ GOURMET.