Για τον Τζάστιν Μπίμπερ the show must go on.

Το νεαρό ποπ είδωλο αν και ένιωθε έντονη αδιαθεσία ανέβηκε στη σκηνή για χάρη των θαυμαστών του, αλλά δεν άντεξε και έκανε εμετό.

Μετά το ατυχές περιστατικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου σε συναυλία στην Αριζόνα, ο 18χρονος σταρ έγραψε στο Twitter αναφερόμενος στην εμφάνισή του στην Grand Garden Arena του Λας Βέγκας που ακολούθησε μια ημέρα μετά, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου: «Αισθάνομαι ήδη πολύ καλύτερα για το αυριανό σόου».

Η εμφάνισή του στη συναυλιακή σκηνή Jobing.com Arena στο πλαίσιο της περιοδεία του με τίτλο «Believe» ενώπιον χιλιάδων φανατικών θαυμαστών του ήταν, όντως, επεισοδιακή.

Εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε με το στομάχι του, ο 18χρονος σταρ έκανε εμετό επί σκηνής ενώ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την σκηνή λίγο αργότερα για τον ίδιο λόγο.

Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή επανήλθε για να απολογηθεί: «Είναι δύσκολο για μένα να μην αισθάνομαι καλά και να κάνω εμετό μπροστά σε τόσους ανθρώπους», είπε στους ακροατές του σύμφωνα με την USA Today. «Θα συνεχίσετε να με αγαπάτε ακόμα και έπειτα από αυτό;»

Κι όσο για τα αίτια της αδιαθεσίας του: «Το γάλα ήταν μια κακή επιλογή…», ήταν το σχετικό μήνυμα του στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι ο νεαρός σταρ εκτός από επαγγελματισμό διαθέτει και χιούμορ.

Να σημειώσουμε ότι η περιοδεία του Τζάστιν Μπίμπερ συνεχίζεται με δύο ακόμη σόου στο Staples Arena του Λος ‘Αντζελες αυτή την εβδομάδα.