Ιδανικό φινάλε πραγματοποίησε η ΑΕΚ στο Europa League, καθώς επικράτησε της Στουρμ Γκρατς με 3-1 στην Αυστρία για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου της στο Europa League, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Οι Μανωλάς (10′), Μπερνς (43) και (76′) ήταν οι σκόρερ της «Ένωσης», με τον τελευταίο να εντυπωσιάζει με την απόδοσή του.

Η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 10ό λεπτό, από εκτέλεση κόρνερ του Γκερέιρο και κεφαλιά του Κάλα, η μπάλα έφτασε στον Μπουγαϊδη που σούταρε. Ο Τσάβλινα έδιωξε και ο Μανωλάς παίρνοντας το ριμπάουντ έκανε το 0-1 με δυνατό σουτ.

Στο 43ο λεπτό, από κάθετη μπαλιά του Κλωναρίδη, ο Γκερέιρο μπήκε στην περιοχή από αριστερά και τροφοδότησε τον Μπέρνς που έσπρωξε τη μπάλα με το στήθος στα δίχτυα (0-2).

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ επαναπαύτηκε σε αυτό το υπέρ της 2-0 και οι Αυστριακοί κατάφεραν να μειώσουν στο 59′ με γκολ του Κάιντζ (στην αρχή της φάσης ο Στάντφεστ ήταν οφσάιντ).

Ωστόσο, στο 77′ η ΑΕΚ «καθάρισε» το ματς με γκολ του νεαρού Κλωναρίδη, που διέσχισε το μισό γήπεδο και πλάσαρε τον Τσάβλινα.

Κίτρινες κάρτες:
Κάιντς (22′), Κάλα (69′), Ντούντιτς (69′)

Στουρμ Γκράτς (Φόντα): Τσάβλινα, Τσάντφεστ, Ντούντιτς, Μπουργκστάλερ, Ποπχάτζε, Κοχ, Μουράτοβιτς, Κάιντς, Βολφ (Χάας 61′), Μπόντουλ, Κίεναστ

ΑΕΚ (Κωστένουγλου): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Μπουγαϊδης, Μανωλάς, Κάλα, Γκερέιρο, Σιαλμάς, Μάκος, Μπερνς (Μπέλεκ 63′), Εγγλέζου (Καράμπελας 54′), Κλωναρίδης (85′ Τσουκαλάς)