Οι Νοτιοκορεάτες ετοιμάζονται για το G20

Η νοτιοκορεάτισσα χρυσή ολυμπιονίκης του πατινάζ Κιμ Γιου Να «φορά» το πιο συμπαθητικό χαμόγελό της και κάνει με τα δάχτυλά της το σχήμα της καρδιάς για να καλωσορίσει τους ηγέτες των μεγαλύτερων ανεπτυγμένων και αναπτυσσόμενων κρατών του κόσμου (G20) που θα συναντηθούν στη Σεούλ στις 11 και 12 Νοεμβρίου. Στον τεράστιο πίνακα που έχει στηθεί έξω από το δημαρχείο της νοτιοκορεατικής πρωτεύουσας, πάνω από το λογότυπο του χορηγού (Samsung) οι περαστικοί διαβάζουν στην εθνική τους γλώσσα: «Με τη Νότια Κορέα, το μέλλον του κόσμου θα είναι ανοικτό».

Η νοτιοκορεάτισσα χρυσή ολυμπιονίκης του πατινάζ Κιμ Γιου Να «φορά» το πιο συμπαθητικό χαμόγελό της και κάνει με τα δάχτυλά της το σχήμα της καρδιάς για να καλωσορίσει τους ηγέτες των μεγαλύτερων ανεπτυγμένων και αναπτυσσόμενων κρατών του κόσμου (G20) που θα συναντηθούν στη Σεούλ στις 11 και 12 Νοεμβρίου. Στον τεράστιο πίνακα που έχει στηθεί έξω από το δημαρχείο της νοτιοκορεατικής πρωτεύουσας, πάνω από το λογότυπο του χορηγού (Samsung) οι περαστικοί διαβάζουν στην εθνική τους γλώσσα: «Με τη Νότια Κορέα, το μέλλον του κόσμου θα είναι ανοικτό». Οι Κορεάτες είναι υπερήφανοι για τη διοργάνωση της συνάντησης, αφού η χώρα τους είναι η πρώτη αναπτυσσόμενη (μη μέλος του G7 δηλαδή) που θα φιλοξενήσει ένα G20. (ΑΡ ΡΗΟΤΟ/ΑΗΝ ΥΟUΝG-JΟΟΝ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk