«Παγώνουν» μισθοί και προσλήψεις σε 80 χώρες

Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα που διεξήγαγε η Ηay Group σε 80 χώρες, στην οποία συμμετείχαν 1.000 εταιρείες, προέκυψε ότι το 30% των συμμετεχόντων σχεδιάζουν να «παγώσουν» τους μισθούς, 20% των εταιρειών στην Ευρώπη σχεδιάζουν να «παγώσουν» τις προσλήψεις και να προχωρήσουν σε απολύσεις, ενώ 21% των συμμετεχόντων επιθυμούν να μειώσουν το κόστος παροχών που αφορούν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Την παγκόσμια τάση για τις αμοιβές των ανώτατων στελεχών θα παρουσιάσει στις 2 Δεκεμβρίου ο Πίτερ Κρίστι, σύμβουλος της Ηay Group, σε εκδήλωση την οποία διοργανώνει η Ηay Group, με ακροατήριο επιλεγμένους CΕΟs και ανώτατα στελέχη.

«Παγώνουν»  μισθοί και  προσλήψεις  σε 80 χώρες | tovima.gr

Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα που διεξήγαγε η Ηay Group σε 80 χώρες, στην οποία συμμετείχαν 1.000 εταιρείες, προέκυψε ότι το 30% των συμμετεχόντων σχεδιάζουν να «παγώσουν» τους μισθούς, 20% των εταιρειών στην Ευρώπη σχεδιάζουν να «παγώσουν» τις προσλήψεις και να προχωρήσουν σε απολύσεις, ενώ 21% των συμμετεχόντων επιθυμούν να μειώσουν το κόστος παροχών που αφορούν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Την παγκόσμια τάση για τις αμοιβές των ανώτατων στελεχών θα παρουσιάσει στις 2 Δεκεμβρίου ο Πίτερ Κρίστι, σύμβουλος της Ηay Group, σε εκδήλωση την οποία διοργανώνει η Ηay Group, με ακροατήριο επιλεγμένους CΕΟs και ανώτατα στελέχη.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και της Λέσχης Επιχειρηματικότητας. Χορηγός επικοινωνίας είναι «Το Βήμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
  • Ibiza, Mykonos και .... Πλάκα Το δημοφιλέστατο νησί της Ισπανίας με τους κορυφαίους DJ μοιάζει τόσο μακρινό αυτή τη δύσκολη λόγω COVID-19 εποχή. Ακόμα... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk