Σύντομα

* ΑΕΓΕΚ: Αισιόδοξος ότι θα πραγματοποιηθεί η πρόσφατα ανακοινωθείσα συμφωνία που αφορά τις πιστώτριες τράπεζες και τον επιχειρηματία κ. Ι.Μαρούλη για την επιβίωση της κατασκευαστικής εταιρείας δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΓΕΚ κ. Σωτ.Γαβριήλ στο πλαίσιο της χθεσινής επαναληπτικής γενικής συνέλευσης της εισηγμένης. Επίσης αναφέρθηκε ότι ο βραχυπρόθεσμος δανεισμός μειώθηκε στα 97 εκατ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης και ότι το ανεκτέλεστο υπόλοιπο ανέρχεται σε 540 εκατ.

Σύντομα | tovima.gr

* ΑΕΓΕΚ: Αισιόδοξος ότι θα πραγματοποιηθεί η πρόσφατα ανακοινωθείσα συμφωνία που αφορά τις πιστώτριες τράπεζες και τον επιχειρηματία κ. Ι.Μαρούλη για την επιβίωση της κατασκευαστικής εταιρείας δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΓΕΚ κ. Σωτ.Γαβριήλ στο πλαίσιο της χθεσινής επαναληπτικής γενικής συνέλευσης της εισηγμένης. Επίσης αναφέρθηκε ότι ο βραχυπρόθεσμος δανεισμός μειώθηκε στα 97 εκατ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης και ότι το ανεκτέλεστο υπόλοιπο ανέρχεται σε 540 εκατ. ευρώ.

* Βιοσώλ: Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και την έκδοση 22.942.736 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών ονομαστικής αξίας 30 λεπτών του ευρώ η μία με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, κατ΄ αναλογία της συμμετοχής τους στο υφιστάμενο Μετοχικό Κεφάλαιο και σε σχέση 1 νέα κοινή μετοχή για κάθε 4 παλιές κοινές ή προνομιούχες μετοχές ενέκριναν οι χθεσινές πρώτες επαναληπτικές τακτικές γενικές συνελεύσεις των κοινών και προνομιούχων μετόχων της εταιρείας. Τα κεφάλαια που θα αντληθούν από την αύξηση κεφαλαίου, μετά την αφαίρεση των εξόδων αύξησης, θα διατεθούν για την αύξηση των κεφαλαίων κίνησης της εταιρείας και των θυγατρικών της, για τη διενέργεια επενδύσεων και για την εξαγορά άλλων επιχειρήσεων. Ακόμη αποφασίστηκε η τροποποίηση του σκοπού της εταιρείας.

* Τράπεζα Αττικής: Από την Πέμπτη 17 Ιουλίου αρχίζει η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των 3.543.603 νέων μετοχών της τράπεζας οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση κεφαλαίου με επανεπένδυση του μερίσματος. Από την ίδια ημερομηνία η τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης των μετοχών θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό και τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου του ΧΑ και οι ανωτέρω νέες μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και στους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων μετόχων στο Σύστημα Αυλων Τίτλων.

* ΙΑΣΩ: Δικαιούχοι των νέων δωρεάν μετοχών της εταιρείας που προέκυψαν από την κεφαλαιοποίηση μέρους του λογαριασμού «Αποθεματικό από Εκδοση Μετοχών Υπέρ το Αρτιο» θα είναι οι εγγεγραμμένοι μέτοχοι στο μετοχολόγιο κατά τη λήξη της συνεδρίασης του ΧΑ της 15.7.2008. Η αναλογία είναι 20,6 νέες μετοχές για κάθε 100 παλαιές. Από τις 16/7 οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται με τη νέα ονομαστική αξία 0,44 ευρώ και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στη διανομή των νέων δωρεάν μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία η τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης των μετοχών θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του ΧΑ. Η διαπραγμάτευση των 9.079.553 νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών αρχίζει στις 23.7.2008.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk